hakaret olmadıktan sonra ban saçma olur o zaman konu açılmasaydıöyle de bu konu yüzünden ban yicekleri hissediyorum
hakaret olmadıktan sonra ban saçma olur o zaman konu açılmasaydıöyle de bu konu yüzünden ban yicekleri hissediyorum
He he.kemalist diktatörlüğe ne dersin şekerim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
inanılmaz bahaneler inanılmaz bahaneler
Evet aşırı iyi.Almanya araba ucuz olma nedeni alım gücü iyi ve araba vergisi çok yüksek değil.
Sistemin değişmesi lazım.Şöyle basit bir örnek verim 1. Mustafa gibi deli bir adam ülkenin başına geldi demokrasi olmasa o adamın ölmesini beklicez.
keşkeTek bir şey söyleyip gideceğim. 2. Tur Kemal Dede ve Sinan Oğan kalırsa. Yeni Cumhurbaşkanımız Sinan Oğan olur.
O arabalardan 4 tane de devlete aldığımız için pahalıya alıyo olabilir miyiz? veya dolar 21.50 olduğundan? sonra o vergilerimizle teknelerde birbirlerini düdükleyip uyuşturucudan tut da her türlü mafyalığa varana kadar neler yaptıklarından dolayı ülkemiz fakir olabilir mi?He he.
bozulsunDoğru konuş asabımı bozma.
git rte ye ver aynı sey oluyoroy kullanmayacağım seçeneği yokmu
O kadar fakiriz ki dolar o kadar fazla oynamamasına rağmen her ay araçlara dev gibi zamlar araç bulunamazken galericiler araç çekiyor ve üstüne 100 200 bin lira koyup satabilenler ve araçların satılıyor olması evet doğru başımızda ki herşeyi yapıyor biz kendimize yapmıyoruz. Sadece araç olarak örnek değil atıyorum örnek olarak çikolata fiyat artması fiyat artmasa bile gramajı düşmesi veya ikisi bir anda olması bütün her şeyden örnek verebilirim.O arabalardan 4 tane de devlete aldığımız için pahalıya alıyo olabilir miyiz? veya dolar 21.50 olduğundan? sonra o vergilerimizle teknelerde birbirlerini düdükleyip uyuşturucudan tut da her türlü mafyalığa varana kadar neler yaptıklarından dolayı ülkemiz fakir olabilir mi?