Neler Yeni

Sennheiser momentum 4 kafa üstü kulaklık 12.000tl

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İnsanların sistem topladığı paraya kulaklık alınıyor vay be

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Murat
Bu kulaklığı aldığıma pişman oldum. Kronik sorunlu bir kulaklık. Belli bir kullanım süresinden sonra white noise sorunu oluşuyoe bilginiz olsun. Araştırmadan sennheiser almayın, evet aşırı güzel sesi var aşırı rahat çok iyi bir kulaklık ama kronik sorunlu işte...

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

haluk h

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Haluk h
Çok güzel sözmüş :peepo2:
Katılıyorum zaten ama bu fark garibime gidiyor işte...
Sana garip geliyor kardeşim, ben mesela aylık gelirim 42bin TL, 1000 tl gozum kapalı veririm kulaklıga koymaz. Adamın geliri 500bin tlise, 12bin koyarmı. Örnek bu sadece

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Osman
Bu kulaklığı aldığıma pişman oldum. Kronik sorunlu bir kulaklık. Belli bir kullanım süresinden sonra white noise sorunu oluşuyoe bilginiz olsun. Araştırmadan sennheiser almayın, evet aşırı güzel sesi var aşırı rahat çok iyi bir kulaklık ama kronik sorunlu işte...
Yıllardır çözemedikleri saçma bir yazılım hatası gerçekten bu kadar uzun zamandır var olması ve hiçbir şekilde atılım gerçekleştirmemeleri insanı irite ediyor.
En azından ayarlarla günü kurtaracak şekilde hallediliyordu.

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sana garip geliyor kardeşim, ben mesela aylık gelirim 42bin TL, 1000 tl gozum kapalı veririm kulaklıga koymaz. Adamın geliri 500bin tlise, 12bin koyarmı. Örnek bu sadece
Kulaklığa 12 bin verilmesi garip gelmiyor zaten. Toplumdaki sınıf farkından bahsediyorum. Neredeyse asgari ücret kadar kulaklığı alan kişilerin olması ve asgari ücretle yaşamaya çalışan kişilerin olması mesele bu. Yoksa kulaklık alınır yani ona lafım yok belki 40 bin geliri olan da alır.

haluk h

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Haluk h
Kulaklığa 12 bin verilmesi garip gelmiyor zaten. Toplumdaki sınıf farkından bahsediyorum. Neredeyse asgari ücret kadar kulaklığı alan kişilerin olması ve asgari ücretle yaşamaya çalışan kişilerin olması mesele bu. Yoksa kulaklık alınır yani ona lafım yok belki 40 bin geliri olan da alır.
O sınıf farkı her zaman oldu ve her zamanda olacak. Sınıf farkı olmasa zaten 12 bin sana garip gelmeyecek. Evet malesef dünya böyle bir yer. Ama her şey parada değil. Önemli olan huzur. Kapilatist sistem sana markayı dayatır sen de alırsın kendini özel hissedersin. Düzen böyle.

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Murat
Yıllardır çözemedikleri saçma bir yazılım hatası gerçekten bu kadar uzun zamandır var olması ve hiçbir şekilde atılım gerçekleştirmemeleri insanı irite ediyor.
En azından ayarlarla günü kurtaracak şekilde hallediliyordu.
Her ne yaptıysam düzeltemedim bağlandıktan 2 dakika sonra sol kulaktan anında white noise geliyor dayanamadım garantiye gönderdim. Günü kurtaracak bi ayar da yok artık, rüzgar sesi önleyicisini maksimuma getiriyordum düzeliyordu bir şekilde ama artık o da işe yaramaz oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ali
Ben de yeni gördüm başlık açıyordum tam. 11KTL ve 9KTL görmüş yazıyor ama aylardır takipteyim bu bildirimler bana gelmedi. Bence anlık fiyat düzeltmeleri.
Biraz daha düşebilir mi olabilir.. ama ben kendime 24.90TL daha ekleyerek hediye paketi yaptırarak aldım :D Çünkü neden olmasın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her ne yaptıysam düzeltemedim bağlandıktan 2 dakika sonra sol kulaktan anında white noise geliyor dayanamadım garantiye gönderdim. Günü kurtaracak bi ayar da yok artık, rüzgar sesi önleyicisini maksimuma getiriyordum düzeliyordu bir şekilde ama artık o da işe yaramaz oldu
Adaptive kapatıp denedin mi?

Top Bottom