Sehmusaydin
80+
parana yazıkYeni PC dizdim yanına ek olarak bunları almak istiyorum kulaklığı biraz düşük bütçe tutmaya çalıştım onun haricinde alınır mı?
yoooookYeni PC dizdim yanına ek olarak bunları almak istiyorum kulaklığı biraz düşük bütçe tutmaya çalıştım onun haricinde alınır mı?
sizce ne alayımparana yazık
klavye bilek destekli tercih ediyorum daha ucuza bilek destekli yokklavyeyi biraz düşürüp daha iyi kulaklık alabilirsiniz çünkü benim fikrimce membrana bu kadar verilmez.
monitör iyide klavye ve kulaklık o fiyata çok kötü.Yeni PC dizdim yanına ek olarak bunları almak istiyorum kulaklığı biraz düşük bütçe tutmaya çalıştım onun haricinde alınır mı?
önerebileceğin başka bir şey varmımonitör iyide klavye ve kulaklık o fiyata çok kötü.
önerebileceğin bir şey varmıyoooook
önermem için nasıl bir şey istediğini bilmem lazım mesela ne renk switch istiyorsun klavye için bütçen ne kadarönerebileceğin başka bir şey varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
önerebileceğin bir şey varmı
Hocam monitör n11 de 3800 tl ben oradan aldım ölü pixel çıkmadı oraya bakın istersenizYeni PC dizdim yanına ek olarak bunları almak istiyorum kulaklığı biraz düşük bütçe tutmaya çalıştım onun haricinde alınır mı?
hocam az önce satış yaptım 2.5k bütçe arttı şimdi gönül rahatlığıyla gidip mağazadan alıcamKulaklığı tercih etmezdim, Membran klavyeyede 1200 TL vermezdim açıkçası.