Yeşil elma, nane kokusu var, edt olduğu için ağır değil, kalıcılığı ortalamanın üstünde, dört mevsim kullanabilirsin.Kokusu nasıl birde bu günler için kullanıma uygunmu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yeşil elma, nane kokusu var, edt olduğu için ağır değil, kalıcılığı ortalamanın üstünde, dört mevsim kullanabilirsin.Kokusu nasıl birde bu günler için kullanıma uygunmu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
kış ve son baharda kullanıcam ağır olmasını istiyorum her yere yayılsınYeşil elma, nane kokusu var, edt olduğu için ağır değil, kalıcılığı ortalamanın üstünde, dört mevsim kullanabilirsin.
Sauvage dior da önerebilirim az önce fiyatına baktım uygun gördüm ama siteyi hiç bilmiyorum umarım sahte değildir,kış ve son baharda kullanıcam ağır olmasını istiyorum her yere yayılsın
sahte tabii ki normalde 3k fiyatıSauvage dior da önerebilirim az önce fiyatına baktım uygun gördüm ama siteyi hiç bilmiyorum umarım sahte değildir,
Dior Sauvage EDT 100 ml Erkek Parfüm
Christian Dior Sauvage EDT Erkek Parfüm Ürün Açıklaması Christian Dior Sauvage EDT 100 ml Erkek Parfüm **Christian Dior Sauvage EDT**, doğanın güçlü ve özgür ruhunu yansıtan eşsiz bir erkek parfümüdür. Keskin baharat notaları ve taze narenciye akorlarıyla birleşen bu koku, maskmordepom.com