Neler Yeni

Series s e geçeyim mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Yasin Talha
Şuan da elimde one x var onu satıp. yurtdışından 2500 e series s almayı düşünüyorum almak mantıklı mı. one x kısmi olarak daha güçlü ama yeni nesil oyunlarını Microsoft buna çıkarmayacak ve series s in görüntü kalitesi ona göre daha düşük ne seçmeliyim

• Beğen
Reaksiyonlar: mmx1

mmx1

80+
Şuan da elimde one x var onu satıp. yurtdışından 2500 e series s almayı düşünüyorum almak mantıklı mı. one x kısmi olarak daha güçlü ama yeni nesil oyunlarını Microsoft buna çıkarmayacak ve series s in görüntü kalitesi ona göre daha düşük ne seçmeliyim
Geçmek daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum daha yeni olduğu için ve 2500 olan yerin linkini paylaşma ihtimaliniz varmı

Captain Pricee

80+ Bronze
Mantıklıdır Series S alın

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Yasin Talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmek daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum daha yeni olduğu için ve 2500 olan yerin linkini paylaşma ihtimaliniz varmı
Yok şuan yurt dışında 300 dolar 2500 TL ye denk geliyor orda tanıdığım var o alıcak geleceği zamanda parasını vericem yoksa 4000 lerde geziyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Yasin Talha
Bende öyle yapmayı düşünüyorum Amerika'dan alıyorsunuz sanırım
Öyle yapın daha iyi olur Almanya'dan alınacak yada one x devam. 3300 e 2 kol ile birlikte satıyorum one x i yanında Bir sıfır one kol alicagim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende öyle yapmayı düşünüyorum Amerika'dan alıyorsunuz sanırım
Şuan emin değilim series s i çok saçma yapmışlar oyunların çoğu 30 fps oynatıyor düzgün optimize edilmemiş bir şekilde Ekim Kasım gibi eğer optimize edilirse alacağım büyük ihtimalle

• Beğen

mmx1

80+
Öyle yapın daha iyi olur Almanya'dan alınacak yada one x devam. 3300 e 2 kol ile birlikte satıyorum one x i yanında Bir sıfır one kol alicagim

Şuan emin değilim series s i çok saçma yapmışlar oyunların çoğu 30 fps oynatıyor düzgün optimize edilmemiş bir şekilde Ekim Kasım gibi eğer optimize edilirse alacağım büyük ihtimalle
Hangi oyunlar ? hiç böyle bir şey görmemiştim

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Yasin Talha
Hangi oyunlar ? hiç böyle bir şey görmemiştim
Mesela witcher 3 30 fps şuan ama onu da heralde özel sürüm de getirirler başka işte bazı oyunları 900 p de oynatıyor ama bilmiyorum düzeltirler inşallah ac vallhalla düzeltildi 30 fps di 4 5 ay önce sonraki güncellemede oda düzeltildi

• Beğen

mmx1

80+
Mesela witcher 3 30 fps şuan ama onu da heralde özel sürüm de getirirler başka işte bazı oyunları 900 p de oynatıyor ama bilmiyorum düzeltirler inşallah ac vallhalla düzeltildi 30 fps di 4 5 ay önce sonraki güncellemede oda düzeltildi
Hiç bilmiyordum teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Bence sonbaharda geçin series s'e sizde demişsiniz bazı güncelleme gerek diye mantıklı fikir.

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok

Yalnız Almanya’da 300€ konsol $ değil 😀

Yaklaşık 3000TL ediyor fiyatı yaklaşık.

Geçmenizi açıkçası önermem, One X daha mantıklı geliyor. Alacaksanız Series X alın.

Sami Järvi

80+ Silver
series s 2 kat daha güçlü diye hatırlıyorum bana öyle söylenmişti .çünkü series s kullandım ben araştırdım bir de rtx destekli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,731
Üyeler
163,709
Son üye
yigitsilken
Top Bottom