Series s için HDMI Önerisi

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
507
Televizyonuma taktım 2k oynuyorum her şey iyi güzel ama benim gözde problem olduğundan tv de görmekte zorlanıyorum ve rahat edemiyorum tv nin arkasına takılı kablo çıkarsam geri takamam sürekli yğraş bu yüzden 2.bid kablo almaya karar verdim en uygun fiyatlı 1080p 120fps verebilecek bir kablo önerir misiniz?

s'in 120fps aldığı oyın var mı ki
Var çok az :D 60 versede olur belki canım isterde warzone fln girerim diye dedim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun hocam,
İçinden kablo çıkmadı mı hocam?

Var fortnite 4k 120fps veren tek oyun
Bir kaç oyun daha 120fps veriyor.
Yukarda detaylı yazdım hocam 1 tane daha lazım monitörümede aldığımı takacağım

Hayırlı olsun hocam,
İçinden kablo çıkmadı mı hocam?

Var fortnite 4k 120fps veren tek oyun
Bir kaç oyun daha 120fps veriyor.(4k değil)
Fortnite
Cod serisi
Lubg de veriyor galiba ama bilmiyorum

Televizyonuma taktım 2k oynuyorum her şey iyi güzel ama benim gözde problem olduğundan tv de görmekte zorlanıyorum ve rahat edemiyorum tv nin arkasına takılı kablo çıkarsam geri takamam sürekli yğraş bu yüzden 2.bid kablo almaya karar verdim en uygun fiyatlı 1080p 120fps verebilecek bir kablo önerir misiniz?
Sen miyop musun reis 😃

Bütçe artarsa Bu ürün çok güzel xbox için.
Uygun durumda ne var hocam xbox ta zaten 2k var monitirumda 1080 144hz

Sen miyop musun reis 😃
Doğuştan anne karnında beyine giden göz damarlarim gelişmemiş hocam nadir bir hastalık

Uygun durumda ne var hocam xbox ta zaten 2k var monitirumda 1080 144hz

Doğuştan anne karnında beyine giden göz damarlarim gelişmemiş hocam nadir bir hastalık
Ondan da olabilir ben sonradan yaktım gözleri gözlüğü takınca daha iyi oluyor

En ucuzunu alsan o bile 1080P 120Hz verir bence çünkü daha vermeyene denk gelmedim.

Ama ikide bir bağlantı kopması olmasını istemiyorsan en dandiğini alma bilinen ürünlerden al 😀

En ucuzunu alsan o bile 1080P 120Hz verir bence çünkü daha vermeyene denk gelmedim.

Ama ikide bir bağlantı kopması olmasını istemiyorsan en dandiğini alma bilinen ürünlerden al 😀
:D :D dandik pc cilerden vb almam zaten bakıcam ayarlarım 1 tane

Fiyatta iyiymiş hocam teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,163
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903