50 tl miymiş.gerçi pc de 30 du konsolda farklı olabilir doğru.sırf game pass için ne kadar ps sevsem bile ben olsam gider xbox alırdım her türlüDostum Ps4 30fps
Ayrıca Gamepassteki Oyunları Görsen Aklın şaşar
Aylık 50tlye Zibilyon tane oyun var
50 tl miymiş.gerçi pc de 30 du konsolda farklı olabilir doğru.sırf game pass için ne kadar ps sevsem bile ben olsam gider xbox alırdım her türlüDostum Ps4 30fps
Ayrıca Gamepassteki Oyunları Görsen Aklın şaşar
Aylık 50tlye Zibilyon tane oyun var
vov gerçekten iyimişGünde 7 şer saat titreşim açık vaziyette 3 Gün boyunca kullandım.
4. Gün titreşim kapalı olarak 2 saat kullandım ve tamamen sıfırlandı pil.
Ultimate Versiyonu kastettim.50 TL miymiş.gerçi pc de 30 du konsolda farklı olabilir doğru.sırf game pass için ne kadar ps sevsem bile ben olsam gider xbox alırdım her türlü
Oyunlar olmalı gamepass 200 TL olsa git oyunu al derizOyunları Mı yoksa Gamepass Fiyatı mı ?
Olmazsa biraz bütçeyi arttırıp 1660S falan alabilirim. 1660S sorunsuz 150FPS verir değil mi?1050ti alırsanız çoğu oyunda 150 fpsi göremezsiniz
Xbox game pass alırsanız aylık 30 TL verip 100 lerce oyuna erişebilirsiniz
Nasıl oyunlar oynayacaksınız?Olmazsa biraz bütçeyi arttırıp 1660S falan alabilirim. 1660S sorunsuz 150FPS verir değil mi?
CP 2077, RDR2, Valorant, Fortnite gibi gibi uzar liste.Nasıl oyunlar oynayacaksınız?
Cyberpunk mı CS:GO mu? Oyundan oyuna değişirOlmazsa biraz bütçeyi arttırıp 1660S falan alabilirim. 1660S sorunsuz 150FPS verir değil mi?
Eğer Bütçen Var İse Kesinlikle XSX Alman Yonunde Benim FikrimSizce özel oyunları için idarelik 2. el PS4 mü alayım yoksa yıllarca satmadan kullanacağım bir Xbox mu alayım?
Bir de Series S ile Series X arasında FPS farkı yok değil mi fark yoksa Series S almayı düşünüyorum çünkü.
Cyberpunk ve Rdr de alamaz diye düşünüyorumCP 2077, RDR2, Valorant, Fortnite gibi gibi uzar liste.
O oyunlarda CP 2077 VE RDR2 DE 60Fps verir. 150 Fps asla alamazsın.CP 2077, RDR2, Valorant, Fortnite gibi gibi uzar liste.