Şerit LED kumandasını kasa için kullanmak

ijustfaruk

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,970
Spec delta RGB kasamın fan ledlerini kumandayla kontrol etmek istiyorum elimde fazladan bir adet kızıl ötesi ve buna ait kumanda var ama şerit lede ait olduğu için 5V diye biliyorum (üzerinde 5-24V yazıyor) 12V anakart yuvasıyla sorunsuz çalışan fan ledlerimi kızıl ötesi algılayıcıya bağlarsam yakar mıyım? Birde USB gücü hem fanlara hem rgbye yeter mi korkusu var

@Ckribrahim

IMG_20230616_170143.jpg

Öyle bir şey mümkünse bende yapmak isterim brocan. Kasanın kumandası kayıp.

Sadece 1 fanı takıp denedim üzerinde 5-24V yazsa bile bir fanı zar zor yaktı oda çok sönük yanıyordu mod tuşları çalışıyordu ama tek renk yandığı için bir şey değişmedi parlaklık azaltma ve artırmada aynı şekilde
Yanmaz derken led patlamaz anlamında dedim. Işık gelir. Led şerit kontrolcüleri çok iyi değil. RGB kontrolcü bul direk.

Yanmaz derken led patlamaz anlamında dedim. Işık gelir. Led şerit kontrolcüleri çok iyi değil. RGB kontrolcü bul direk.
Patlasa üzülürdüm argb olsa alırımda düz rgb olunca boş geliyor pc yazılımı var zaten sadece kumandadaki renkleri gerçekten yakabilirse yazılımla uğraşmam diye düşünmüştüm çok az ışık verdi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,440
Üyeler
186,621
Son üye
Fatih12
Geri