Şerit led trafosuz çalışırımı

Berattk

80+
Reaksiyon skoru
0
Resimde gördüğünüz şerit LED'i aldım mutfağa takmak için ama sonradan öğrendimki trafo lazımış ama trafosuz calıştırabilir miyim direk fişe takıp adaptör vs alsam öneriniz nedir?
IMG_0442.webp

Direk 220 volt verirseniz yanar 5-12 volta dönüştürücüsü var onlardan almanız gerek..

45wattlık bir telefon adaptörü yeterli gelir. ısınmayı dert etmene gerek olmaz

Voltajına uygun ve toplam çektiği gücü karşılayabilecek bir trafo veya adaptör gerek, diğer türlü risk var.

nasıl yapacağımı bilmiyorum internete bi video bulamadım varmı sizin bildiğiniz bi video adaptörü
dostum onun giriş baglantıları var ucu boşta dır şuan veya jak girişleri vardır ona göre bişey yapmak lazım senın kının ucu bosta mı düz kaplo mu var

dostum onun giriş baglantıları var ucu boşta dır şuan veya jak girişleri vardır ona göre bişey yapmak lazım senın kının ucu bosta mı düz kaplo mu var
Ürün henüz elime ulaşmadı ama değerlendirmelere bakınca böyle olduğunu biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Voltajına uygun ve toplam çektiği gücü karşılayabilecek bir trafo veya adaptör gerek, diğer türlü risk var.
Adaptör ile düşünüyorum ama adaptöre nasıl bağlayacağımı bilmiyorum

Ekler

• IMG_0445.webp
    IMG_0445.webp
    60.3 KB · Hit: 9
Son düzenleme:
Yazdığım gibi uygun bir adaptör olmalı aksi halde adaptör aşırı ısınıp yangın bile çıkarabilir. Elektrik işlerinden anlamıyorsanız hiç bulaşmayın veya yutüp videoları araştırın. Tavsiyem hiç bulaşmayın çünkü anladığım kadarıyla bu konuda bilginiz 0...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,691
Üyeler
174,017
Son üye
ahmetkarakoc2001
Geri