Neler Yeni

Server Kayıtlı S23 Ultra mı yoksa Server Kayıtlı Xiaomi 14 Ultra mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Çağan Necdet Avcı
Bütçe
35000
Bu fiyat aralığında server kayıtlı s23 ultra 12/256 gblık versiyon 845 dolara güvendiğim bir telefoncudan alabiliyorum fakat 34 bin TL'ye server kayıtlı xiaomi 14 ultra da alabiliyorum aynı telefoncudan.
Xiaomilerde server kayıt işlemi nasıl oluyor bilmiyorum ama donanımsal olarak mi 14 ultra çok daha üstün gözüküyor.
Samsungun ayrı bi cezbebdiciliği , güzel bir duruşu ve yapay zekası var fakat diğer telefon da çok güzel bir telefon.
Benim için kamera ve performans ve telefonun uzun süre donma kasma yapmaması çok önemli aldıktan sonra muhtemelen en az 3 yıl o telefonda kalacagım.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Bu fiyat aralığında server kayıtlı s23 ultra 12/256 gblık versiyon 845 dolara güvendiğim bir telefoncudan alabiliyorum fakat 34 bin TL'ye server kayıtlı xiaomi 14 ultra da alabiliyorum aynı telefoncudan.
Xiaomilerde server kayıt işlemi nasıl oluyor bilmiyorum ama donanımsal olarak mi 14 ultra çok daha üstün gözüküyor.
Samsungun ayrı bi cezbebdiciliği , güzel bir duruşu ve yapay zekası var fakat diğer telefon da çok güzel bir telefon.
Benim için kamera ve performans ve telefonun uzun süre donma kasma yapmaması çok önemli aldıktan sonra muhtemelen en az 3 yıl o telefonda kalacagım.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Pubg fln mı oynucan şarj senin için önemli mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Çağan Necdet Avcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pubg fln mı oynucan şarj senin için önemli mi
Oyun çok oynayacak birisi değilim şarj benim için önemli fakat iki telefonun da şarjı beni yeteri kadar tatmin edecek seviyede zaten ve iphone yediden geçeceğim için çok büyük bir fark hissedeceğim ikisinde de o yüzden daha çok oyun değil de uzun vadeli kullanım ve kameraya göre öneride bulunursanız sevinirim , teşekkürler.

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Oyun çok oynayacak birisi değilim şarj benim için önemli fakat iki telefonun da şarjı beni yeteri kadar tatmin edecek seviyede zaten ve iphone yediden geçeceğim için çok büyük bir fark hissedeceğim ikisinde de o yüzden daha çok oyun değil de uzun vadeli kullanım ve kameraya göre öneride bulunursanız sevinirim , teşekkürler.
O zaman bilemem ama oyun oynucaksanız xiaomi 14 ultra daha iyi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
İşlemci farkı var arada.
Evet o açıdan 14 ultra daha iyi bir seçim olur.
Ayrıca bence zaten s23u dan daha iyi bir telefon
1738437272325.png

Zzabuza

80+
Oyunu çok sık oynamıyorsan s23u öneririm dediğim gibi.(Xiaomi kullanıyorum)

Top Bottom