Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Sen yarın git durumu anlat. Mesajlarıda göster.Ürün mağazadan teslim alınacak ve beni arıyorlar her seferinde ben arandim
Sen yarın git durumu anlat. Mesajlarıda göster.Ürün mağazadan teslim alınacak ve beni arıyorlar her seferinde ben arandim
Umarım sana teslim ederler ama bu tarz durumlar biraz sıkıntılı hocamÜrün mağazadan teslim alınacak ve beni arıyorlar her seferinde ben arandim
Evet gidip anlatacağım umarım ters bir durum olmazSen yarın git durumu anlat. Mesajlarıda göster.
Bana arıza formu verirken bu formla alabilirsiniz dediler ürün 2.el dedim ben verirken serviseUmarım sana teslim ederler ama bu tarz durumlar biraz sıkıntılı hocam
Olmaz olmaz. Fatura sahibi kaç yaşında ? Ürünü sen nereden aldın ? Facebook gruplarından mı ?Evet gidip anlatacağım umarım ters bir durum olmaz
Form sendeyse zaten sen alırsın o adam alamaz form olmadığı için. İşte git durumu anlat ürünü size ben getirdim. Bu adam ürünü sahiplenmeye çalışıyor falan dersin.Evet gidip anlatacağım umarım ters bir durum olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana arıza formu verirken bu formla alabilirsiniz dediler ürün 2.el dedim ben verirken servise
Sahibindenden sahibi 35 36 yaşında yakınında zaten yan mahalle otobüsle 15 dk falanOlmaz olmaz. Fatura sahibi kaç yaşında ? Ürünü sen nereden aldın ? Facebook gruplarından mı ?
Form sendeyse zaten sen alırsın o adam alamaz form olmadığı için. İşte git durumu anlat ürünü size ben getirdim. Bu adam ürünü sahiplenmeye çalışıyor falan dersin.
peki bu adamın nerden haberi oldu 4k değişim olacağındanKonuyu nereye açacağını bilmediğim için kusura bakmayın
Konu şu 2.el gigabyte bir monitör almıştım 60 gün sonucu 4k bir monitör önerildi lakin 2.el aldığım kişi ürün iyi olduğu için kendi alacağını parayı (2 ay önde 4500tl verdiğim parayı) vereceğini falan söyledi bende kabul etmedim sorum şu bu arkadaş gidip ürünü veya talebi geri çekebilir mi benden izinsiz arıza formu benim elimde numara da benim üzerime kayıt formunda lakin korktum biraz ürünü alabilir mi veya iptal edebilirmi?
Veya gidip ürünü ben teslim alcam deseler teslim ederler mi ? Sonuçta fatura kişisi kendisi ama arıza formunu ben yaptım ben kayıt ettim servise ben gönderdim
@M.A.Y. ama zenci
Ben arayıp ürün değişim olcak diye haber edince böyle oldu keşke etmeseydim bir an o mutluluk heyecana kapıldımpeki bu adamın nerden haberi oldu 4k değişim olacağından
Sıkıntı olmaz. Ben sana özelden yazdım. Hallederiz dert etme.Ben arayıp ürün değişim olcak diye haber edince böyle oldu keşke etmeseydim bir an o mutluluk heyecana kapıldım
Teşekkürler abi iyki varsinSıkıntı olmaz. Ben sana özelden yazdım. Hallederiz dert etme.
insan, ürününü 2. el olarak satmış.. böyle bir olay yaşamış.. neden ürünü ben alıcam der.. bu nasıl kansızlık ben anlamadım. Kendine nasıl hak görüyor onu da anlamadım... insanlığa sığar mı yahu...Konuyu nereye açacağını bilmediğim için kusura bakmayın
Konu şu 2.el gigabyte bir monitör almıştım 60 gün sonucu 4k bir monitör önerildi lakin 2.el aldığım kişi ürün iyi olduğu için kendi alacağını parayı (2 ay önde 4500tl verdiğim parayı) vereceğini falan söyledi bende kabul etmedim sorum şu bu arkadaş gidip ürünü veya talebi geri çekebilir mi benden izinsiz arıza formu benim elimde numara da benim üzerime kayıt formunda lakin korktum biraz ürünü alabilir mi veya iptal edebilirmi?
Veya gidip ürünü ben teslim alcam deseler teslim ederler mi ? Sonuçta fatura kişisi kendisi ama arıza formunu ben yaptım ben kayıt ettim servise ben gönderdim
@M.A.Y. ama zenci
Bende anlamadım cidden karaktersizlik çok yüksek düşük model onerdiklerinde monitörü al demişti 1080p 240hz onerdiler sonra böyle olunca monitör benim hakkım felan demeye basladiinsan, ürününü 2. el olarak satmış.. böyle bir olay yaşamış.. neden ürünü ben alıcam der.. bu nasıl kansızlık ben anlamadım. Kendine nasıl hak görüyor onu da anlamadım... insanlığa sığar mı yahu...