Neler Yeni

Çözüldü✓ Servise gönderdiğim ekran kartı mı daha iyi yoksa bana gönderdikleri mi

ciao_ares

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hasan Ferda
XFX Speedster QICK309 RX 7600XT 16GB GDDR6 128Bit (RX-76TQICKBP) ya da POWERCOLOR HELLHOUND RX7600XT 16G-L/O 16GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı sizce hangisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Ömer Faruk ARABOĞA
Kankam çok RGB sevdalısı isen powercolor un fanlarında RGB var ama soğutma performanslarını dikkate al derim XFX üç fanlı daha güzel soğutacaktır kartı diye düşünüyorum.
Ekran görüntüsü 2024-04-29 135134.png

En iyi soğutan XFX marka olan tahmin ettiğim gibi 8 derece kadar bir fark var bence tercih edilebilir önümüz yaz sonuçta.

ciao_ares

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hasan Ferda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kankam çok RGB sevdalısı isen powercolor un fanlarında RGB var ama soğutma performanslarını dikkate al derim XFX üç fanlı daha güzel soğutacaktır kartı diye düşünüyorum.Alıntıyı görüntüle
En iyi soğutan XFX marka olan tahmin ettiğim gibi 8 derece kadar bir fark var bence tercih edilebilir önümüz yaz sonuçta.
Kanka benim için performansı önemli xfx de performans o kadar iti değilmiş forumlardan baktığım kadarıyla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Ömer Faruk ARABOĞA
Kanka benim için performansı önemli xfx de performans o kadar iti değilmiş forumlardan baktığım kadarıyla.
Kanka XFX in benchmark puanı da daha yüksekti ama ben sana bu videoyu atayım izle bak

ciao_ares

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hasan Ferda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnce heaaptan xfx kart aldım bozuk olduğu için ve stokta olmadığı için onayım olmadan bana powercolorın kartını yolladılar bu durumda ben tekrar kartın değişmesini talep edebilirim dimi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,694
Üyeler
171,968
Son üye
fanailla
Top Bottom