Neler Yeni

Ses çıkışı otomatik değişmiyor

Monk-E

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Rüzgar Baş
Günaydınlar bilgisayarımda kulaklığı sökmeme rağmen ses çıkışı kulaklıkta kalıyor ve otomatik olarak hoparlöre geçmiyor bunu nasıl çözebilirim

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,230
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Günaydınlar bilgisayarımda kulaklığı sökmeme rağmen ses çıkışı kulaklıkta kalıyor ve otomatik olarak hoparlöre geçmiyor bunu nasıl çözebilirim
Normali o zaten ya da ben öyle biliyorum

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
realtek uygulamasını aç, başlata realtek yaz, benimkinin adı realtek audio console. aygıtın gelişmiş ayarları>şu seçeneği seç.
ayrıca üstteki ön panel jak saptamasını engelle tikini kaldırırsan sorununu çözebilir.

Ekler

• 22.png
    22.png
    59.5 KB · Hit: 17

Monk-E

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Rüzgar Baş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
realtek uygulamasını aç, başlata realtek yaz, benimkinin adı realtek audio console. aygıtın gelişmiş ayarları>şu seçeneği seç.
ayrıca üstteki ön panel jak saptamasını engelle tikini kaldırırsan sorununu çözebilir.
Bilgisayarımda realtek adlı herhangi bir uygulama yok nereden yükleyebilirim

Programı yükledim dediğiniz ayarlarıda yaptım ama sorun devam ediyor sanıyorumki sorun şu ben kulaklığı söksem bile ses çıkışlarında hayla kulaklık takılı imiş gibi duruyor bunu nasıl çözebilirim

Son düzenleme:

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
gigabyte H610M H DDR4
aynsıyımış benimkiyle zaten. https://download.gigabyte.com/FileList/Driver/mb_driver_audio_realtek_6.0.9373.1.zip
bu linkten indir ve kur. sonra başlata realtek yaz audio console yazana tıkla,sol altta aygıtın gelişmiş ayarları>ayarlar bu şekilde olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

otomatik geçişi bende çok denemiştim de olmuyor fakat çok kolay bi yolu var geçiş için. bu ayarları yaptıktan sonra resimleri sırasıyla takip et tek tıkla hoporlor ve kulaklık arasında geçersin. hangisine tıklarsan diğeri kapanır. son resimdeki gibi hoporlore tıklarsan kulaklık kapanır hoporlor devreye girer, realtek hd audioya tıklarsan hoporlor kapanır kulaklık devreye girer. tek tıkla geçiş yapabilirsin.

ayrıca ilk resimdeki harici kulaklık takılıyken dahili çıkış aygıtı tikini işaretle, bende otomatik geçiş yapmıyor, fakat sende yapabilir.

Ekler

• 2.png
    2.png
    46.1 KB · Hit: 12
  • 4.png
    4.png
    9.2 KB · Hit: 12
  • 5.png
    5.png
    7.2 KB · Hit: 13
  • 6.png
    6.png
    12.9 KB · Hit: 13

Monk-E

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Rüzgar Baş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynsıyımış benimkiyle zaten. https://download.gigabyte.com/FileList/Driver/mb_driver_audio_realtek_6.0.9373.1.zip
bu linkten indir ve kur. sonra başlata realtek yaz audio console yazana tıkla,sol altta aygıtın gelişmiş ayarları>ayarlar bu şekilde olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

otomatik geçişi bende çok denemiştim de olmuyor fakat çok kolay bi yolu var geçiş için. bu ayarları yaptıktan sonra resimleri sırasıyla takip et tek tıkla hoporlor ve kulaklık arasında geçersin. hangisine tıklarsan diğeri kapanır. son resimdeki gibi hoporlore tıklarsan kulaklık kapanır hoporlor devreye girer, realtek hd audioya tıklarsan hoporlor kapanır kulaklık devreye girer. tek tıkla geçiş yapabilirsin.

ayrıca ilk resimdeki harici kulaklık takılıyken dahili çıkış aygıtı tikini işaretle, bende otomatik geçiş yapmıyor, fakat sende yapabilir.
Bende şuanda öyle geçiş yaparak kullanıyorum fakat 3 gün öncesine kadar böyle değildi önceden kulaklık takılıyken kulaklık çıkışı mevcut olurdu ama şuanda hep kulaklık çıkışı mevcut takılı olmasa dahi yardımların için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,889
Üyeler
159,239
Son üye
faznezz
Top Bottom