Yardım Ses Geliyor Görünüyor Ama Gelmiyor

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,732
Kulaklık Razer Barracuda X
Haftalardır kendi hyper speed wireless dongle'ı ile kullanıyorum 1 saat önce de kullanıyordum.
Az önce açtım ses gelmiyor kaç defa başka cihazda ve pcde denedim bluetooth ve dongle karışık. Bluetooth'ta sorun yok ama dongle ile ses gelmiyor.
1755628157127.webp

1755628173394.webp

Herhangi bir ses açıkken böyle görünüyor yani ses var ama bana gelmiyor. Devre dışı bıraktım,cihazı kaldırdım,windows güncelledim,monitör ile arasında geçiş yaptım,pc 4-5 kez restart attım durum aynı.

Aygıt yöneticinde ÜNLEM de yok

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hocam mute atmış olmayın baktınız mı?
O nedir? Kulaklıktan ses kapama ise sesle oynadım aynı. Mute da sadece mikrofon için var onla da oynadım. En bilindik sorunlardan biri mik açıkken ses gelmeme olayına da baktım mik çıkardım yine aynı.

O nedir? Kulaklıktan ses kapama ise sesle oynadım aynı. Mute da sadece mikrofon için var onla da oynadım. En bilindik sorunlardan biri mik açıkken ses gelmeme olayına da baktım mik çıkardım yine aynı.
Hocam ses düzey karıştırıcısını kontrol edin, oradan uygulama bazlı mute atmış olabilirsin.

• Beğen
Aygıtı unut diyip tekrar aktif ettiniz mi

• Beğen
Dongle ile mi bağlı şuan yoksa Bluetooth mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaptım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uygulama bazlı mute yok başka uygulamalardan da sesi denedim
Normalde aygıt yöneticisi üzerinde aygıtı kaldırıp tekrar kurduğumda benim düzenliyordu

• Beğen
Dongle ile mi bağlı şuan yoksa Bluetooth mu
Dongle'da sorun yaşıyorum. Bluetooth'ta sorun yok ama bluetooth ile mikrofon kullanılmıyor.
Normalde dongle ile kullanırken kulaklıkta hep yeşil ışık yanmalı ama kulaklığı açtıktan sonra biraz yeşil yanıp sönüp maviye geçiyor o da bluetooth. 3 defa basıp dongle geçiyorum yeşil ışık yanmıyor ama hyper speed wireless sesi geliyor

Dongle'da sorun yaşıyorum. Bluetooth'ta sorun yok ama bluetooth ile mikrofon kullanılmıyor.
Normalde dongle ile kullanırken kulaklıkta hep yeşil ışık yanmalı ama kulaklığı açtıktan sonra biraz yeşil yanıp sönüp maviye geçiyor o da bluetooth. 3 defa basıp dongle geçiyorum yeşil ışık yanmıyor ama hyper speed wireless sesi geliyor
Ses driverini silip yüklediniz mi? Aklıma gelen anlık çözüm verebilecek diye düşündüğüm şeyler bunlar şimdilik 😅🤣

• Beğen
Kulaklık uygulamasında ses kaynağı olarak kulaklık seçili mi? Razer da nasıl oluyor bilemiyorum. Benimki steel series eğer uygulamadan secmezsem ses vermiyor

• Beğen
Kulaklık uygulamasında ses kaynağı olarak kulaklık seçili mi? Razer da nasıl oluyor bilemiyorum. Benimki steel series eğer uygulamadan secmezsem ses vermiyor
Ses driverini silip yüklediniz mi? Aklıma gelen anlık çözüm verebilecek diye düşündüğüm şeyler bunlar şimdilik 😅🤣
Hocam ses düzey karıştırıcısını kontrol edin, oradan uygulama bazlı mute atmış olabilirsin.
Birkaç defa dongle çıkar tak yapınca düzeldi garip şekilde

Birkaç defa dongle çıkar tak yapınca düzeldi garip şekilde
Sinyaller çakışmıştır evdeki başka bir kablosuz cihaz ile olabiliyor bazen
Ya da bilgisayarın driverinden kaynaklı bir sorun da olmuş olabilir anlık hocam
Düzeldiyse elleme kurcalama hiç devamm :D

• Beğen
Geri