Ses Kartlı Versiyonunu Almam Gerekirimi

Laptoplarda genelde ses kartı anakartlara göre daha iyi oluyor iki türlü de sorun olmaz. Type C girişini kullanmıyorsanız Pro daha garanti olur. IEM kullanmaya KZ Zsn Pro X ile başladım bir yılı doldurduktan sonra kablo sağda temassızlık yapmaya başlayınca Tangzu Wan'er geçtim. Laptop üzerinde KZ'de sorun yokken Wan'er ile hafif bir uğultu fark ediliyor ses gelmiyorken, kısa süre sonra kesiliyor. Rahatsız edici değil ancak var. ikisi de 3.5mm. Ses kartı ile bu tarz bir sorunun önüne geçmiş olursunuz. Wraith'i kullanmadığım için tam bilmiyorum ancak telefon ile müzik için de kullanmayı düşünürseniz farklı IEMler önerebilirim.

Laptoplarda genelde ses kartı anakartlara göre daha iyi oluyor iki türlü de sorun olmaz. Type C girişini kullanmıyorsanız Pro daha garanti olur. IEM kullanmaya KZ Zsn Pro X ile başladım bir yılı doldurduktan sonra kablo sağda temassızlık yapmaya başlayınca Tangzu Wan'er geçtim. Laptop üzerinde KZ'de sorun yokken Wan'er ile hafif bir uğultu fark ediliyor ses gelmiyorken, kısa süre sonra kesiliyor. Rahatsız edici değil ancak var. ikisi de 3.5mm. Ses kartı ile bu tarz bir sorunun önüne geçmiş olursunuz. Wraith'i kullanmadığım için tam bilmiyorum ancak telefon ile müzik için de kullanmayı düşünürseniz farklı IEMler önerebilirim
teşşekür ederim aklıma şey takıldı benim leptopta kullanmadığım type c girişi var ama o girişten sarj etme özelliğide varmış bu sorun yaratırmı hanı sadece şarj etmek için bir giriş olabilirmi IEM i takabilirmiyim.

teşşekür ederim aklıma şey takıldı benim leptopta kullanmadığım type c girişi var ama o girişten sarj etme özelliğide varmış bu sorun yaratırmı hanı sadece şarj etmek için bir giriş olabilirmi IEM i takabilirmiyim.
Type C dışında şarj girişi varsa kesinlikle sorun olmaz. Tek Type C varsa kulaklık takılıyken şarj edemezsiniz onun dışında sorun olmaması lazım. Yine de giriş bilgilerine bakabiliriz laptopun marka modeli nedir?

Type C dışında şarj girişi varsa kesinlikle sorun olmaz. Tek Type C varsa kulaklık takılıyken şarj edemezsiniz onun dışında sorun olmaması lazım. Yine de giriş bilgilerine bakabiliriz laptopun marka modeli nedir?
Asus tuf A15 FA507NV. Evet typc dışındada girişi var. eyvallah

Geri