Hocam başlık uygunsuz. Değiştirin.Lütfen yardım edin mic takılı ve mikrofonuda algılıyor bilgisayar ama ses barı hiç yerinden oynamıyorum hep sabit kalıyor sesimde karşı tarafa gitmyior ama duyabiliyorum
Hangi kulaklığı kullanıyorsunuz?Lütfen yardım edin mic takılı ve mikrofonuda algılıyor bilgisayar ama ses barı hiç yerinden oynamıyorum hep sabit kalıyor sesimde karşı tarafa gitmyior ama duyabiliyorum
kulaklığım mic açık zaten oradan o seçili ses kaydetmeyi bırak sesim gitmiyor kimseye ama bilgisayar mic'i algılıyorSes kaydedici ile sesini kaydetmeye başladıgın zaman orda artma oluyor mu?
Ayarlardan mikrofon olarak kulaklıgın mikrofonu seçili mi?
Kulaklığın mikrofonu açık mı?
RAMPAGE ALQISTIKHangi kulaklığı kullanıyorsunuz?
NEDEN ?Hocam başlık uygunsuz. Değiştirin.
kanki onların hepsini denedim her şey normal zaten bir anda gitti anlamadımDoğru mikrofonu etkinleştirdiğinden emin ol. Varsayılan olarak ayarla iletişim aygıtı olarak kullan de. Ve belkide mikrofon ses düzeyi 0'dadır 100e çek.
Başlığa acil vs gibi şeyler yazmak yasak.kulaklığım mic açık zaten oradan o seçili ses kaydetmeyi bırak sesim gitmiyor kimseye ama bilgisayar mic'i algılıyor
Post automatically merged:
RAMPAGE ALQISTIK
Post automatically merged:
NEDEN ?
O zaman her şeyi dış bir şeyde aramamak lazım belki de mikrofonun bozulmuştur.kanki onların hepsini denedim her şey normal zaten bir anda gitti anlamadım
mikrofonu telefonda denedim bir sıkıntı yokO zaman her şeyi dış bir şeyde aramamak lazım belki de mikrofonun bozulmuştur.
O zaman anakartındaki girişi kontrol et kabloya zarar gelmiştir.mikrofonu telefonda denedim bir sıkıntı yok