Sesleri birbirinden ayırma

Reaksiyon skoru
87
Merhabalar hangi konudan başlık açacağım bilemedim bende bunu seçtim.Ben video kaydı alırken klavye sesim de videoya yansıyor bunu düzeltmek için kendi sesimle klavye sesimle kendi sesimi ayırmak istiyorum ama hala bişey bulamadım sizin öneriniz var mı veya bildiğiniz bişey varsa söylerseniz çok teşekkür ederim iyi günler.

Merhabalar hangi konudan başlık açacağım bilemedim bende bunu seçtim.Ben video kaydı alırken klavye sesim de videoya yansıyor bunu düzeltmek için kendi sesimle klavye sesimle kendi sesimi ayırmak istiyorum ama hala bişey bulamadım sizin öneriniz var mı veya bildiğiniz bişey varsa söylerseniz çok teşekkür ederim iyi günler.
Ekran kartın Nvidia ise "Nvidia broadcast" Uygulamasını deneyebilirsin

ekran kartımı değiştirdim gtx 1650 den rx 570'e geçtim şimdi amd arayüzü var amd için aynı olay geçerli mi ? Yani broadcast uygulaması falan
o uygulama sadece nvidia kartlar için geçerli diye biliyorum

Rtx voice diye bir özellik vardı nvidia'da onu kullanabilirsin. AMD de işlemcisi ve ekran kartı AMD olan sistemlerde yeni sürücü ile böyle bir teknoloji tanıttı bakabilirsiniz size uygun olana.

Geri