Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,008
Allah şimdi yine siyaset konuları patlak verecek bıktık artık yemin ediyorum şu siyaset mevzularından
Konu zaten siyasetle ve ülkeyle alakalı konuşulması gayet normal.Allah şimdi yine siyaset konuları patlak verecek bıktık artık yemin ediyorum şu siyaset mevzularından
İşte olmasın artıkKonu zaten siyasetle ve ülkeyle alakalı konuşulması gayet normal.
niye son kez olsun bu sefer olmaz diger seferolur illa ülke ekonamisinin düzelmesi için ikdidar partisinin degişmesine gerek yokDegistirmek icin firsatimiz var son kes eger basaramazsak malesefki tek care
allah aşkına ne saçmalıyorsunuz kontrgerilla ile sıgınmacıların baglantısı neen sonunda jitem yine kurulcak geçen forumda jiteme benzer grup kurmaya çalıştım.modlar izin vermedi.
sonra anlarsın.niye son kez olsun bu sefer olmaz diger seferolur illa ülke ekonamisinin düzelmesi için ikdidar partisinin degişmesine gerek yok
göklerden yardım mı bekliyorsunuz bu nasıl bir mantık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
allah aşkına ne saçmalıyorsunuz kontrgerilla ile sıgınmacıların baglantısı ne
2043 de bukadar abartılı bir şey olmaz ama suriyeli kadınların dogum oranı ortada 20 yıl sonra bunlar azınlık olmaktan çıkıp ülke yönetimine dahil olacak eh araplardan kime ne fayda gelmişki bize yarasınBir kere 2043te olmaz bu. İkincisi zaten herkes bunun olacağının farkında gözaltına alınmasa hande karacasu bu kadar trend olmazdı diyim.
neyi sonra anlayacam? ortada ne soguksavaş ne komünist tehdidi kalmış jitem kurulcak diyonuz bu surıler böyle üremeye devam ederse anca ortadogudaki zibilyon tane cihatcı orgütten biri kurulur ancas
sonra anlarsın.
bende aşk konularından bıktım napcaz hergün kanallarda bir adaltma aşk dizisi bitiyor başkası başlıyorkenAllah şimdi yine siyaset konuları patlak verecek bıktık artık yemin ediyorum şu siyaset mevzularından
Belgesel izliyorum en temizibende aşk konularından bıktım napcaz hergün kanallarda bir adaltma aşk dizisi bitiyor başkası başlıyorken
Son çare kaçmak değil o oclari toprağın altına gömmek ARINMA GECESİ yaniDegistirmek icin firsatimiz var son kes eger basaramazsak malesefki tek care