Neler Yeni

Sessiz kablolu klavye önerisi

fullblend

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Harun Can
İlgilendiği Kategoriler
eem
Klavyem çok ses çıkarıyor özellikle gece vakitleri ses diğer odalara da gidiyor. Max 800tl bütçem var sessiz ve kablolu klavye öneriniz var mıdır acaba? İnternetten araştırma yaptığımda karşıma hep logitech MK 295 çıkıyor ama bu model kablosuz. kablolu olsa daha iyi olur

Thadox

80+ Bronze
Klavyem çok ses çıkarıyor özellikle gece vakitleri ses diğer odalara da gidiyor. Max 800tl bütçem var sessiz ve kablolu klavye öneriniz var mıdır acaba? İnternetten araştırma yaptığımda karşıma hep logitech MK 295 çıkıyor ama bu model kablosuz. kablolu olsa daha iyi olur

Direkt al geç hiç araştırmayla vs uğraşma.

fullblend

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Harun Can
İlgilendiği Kategoriler
eem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ses çıkarmıyordur dimi. Birde temudan daha önce hiç alışveriş yapmadım bir sıkıntı ıkar mı acaba?

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
chade

adam hem sessiz hem kablolu olsun diyor gidiyorsun kablosuz mekanik klavye öneriyorsun. öğrenmişsiniz bir tane klavye ezbere öneri yapıyorsunuz

Thadox

80+ Bronze
Ses çıkarmıyordur dimi. Birde temudan daha önce hiç alışveriş yapmadım bir sıkıntı ıkar mı acaba?
Youtube incelemelerinde sesine bakabilirsin. Ayrıca bu iki konuda aklında ki muhtemel soruları giderir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

adam hem sessiz hem kablolu olsun diyor gidiyorsun kablosuz mekanik klavye öneriyorsun. öğrenmişsiniz bir tane klavye ezbere öneri yapıyorsunuz
Kablosuz klavyeler kablolu kullanılabiliyor. Mekanik olmasına rağmen yalıtımı iyi yapıldığı için oldukça sessiz ve uzun ömürlü. Arkadaşa gidip membran önermek istemedim. Ezbere bişe yaptığımızda yok. En iyi seçenek buyken başka bişe önermek asıl yanlış olan olurdu.

Top Bottom