Neler Yeni

Setup Nasıl Daha İyi Hale Getirilir?

DisastrousTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Nurullah Atlı
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Oyun. İkinci El, Matematik
Instagram
https://www.instagram.com/nurullah_atl
Steam
https://steamcommunity.com/id/disastroustr
Twitter
nurullah6152
Facebook
1000009873
Discord
Psyco6152#8468
hocam bence elindekilerle en iyisini yapmışsın gibi duruyor en dikkat çeken şey kablolar kablo düzenleyicilerle onları kaybedebilirsen baya iyi olur onun dışında laptop için stand alınabilir masanı temiz tut gereksiz şeyler olmasın sade olsun yani onun dışında pekte bişi yapamazsın yapcaksan da büyük harcamalar gerekebilir gerek yok

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Seyfullah
Laptop için bi tane stand al ve sol tarafa koy.
Laptopun ekran alt sınırı ile monitörün alt sınırını eşitle.
Kablo düzenleme sepeti al ya da arkası kapalı bir masaya geç.
Masaya ve arkasındaki duvara aydınlatma ekle.
Klavyeyi değiştir.
Kabloları mümkün olduğunca masanın kenarlarından geçir ortasından indirme

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Çağrı köseler
Instagram
Lexon_cs
Steam
Lexon"
temizlik yap geçer knk o ne

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Ahmet Hakan
1- Mousepad masaya yakışmamış. Rengi uymuyor bence. Beyaz bir mousepad ile değiştirmeni öneririm. Alternatif olarak masayı siyaha boyayıp vernikleyebilirsin. (boya işini bilmiyorum sadece fikir belirttim detaylı uzman görüşü daha iyi olur.)
2- Klavye eski duruyor RGBli kablosuz beyaz bir klavye öneririm.
3- Monitörü ortala ve kendine yaklaştır.
4- Kabloları düzenle.
5- Masanın arkasındaki duvara RGB pano yap. Duvarı posterle çerçeve ile falan düzenle.
6- Laptopu da monitörün soluna 45 derece açıyla koy.

Yaygın görüşün aksine masanı küçük bulduğum için kasayı masaya çıkarmanı önermiyorum. Yer kaplar gereksiz yere. Onun yerine laptopun olduğu yere masa lambası koyabilirsin.

tekken001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
kaanakman
Arkadaşlar bazi dediklerinizi yaptim nasil olmuş? Rgb led çekicem mousepadi yeniliycem klavyeyi yeniliycem bide monitor standi alicam siraya aldim

Ekler

• IMG_0828.jpeg
    3.8 MB · Hit: 17

she||nok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
buğra
Kasa masanın üstünde daha iyi duruyor fakat ben fan sesinden çok rahatsız oluyorum
bios'tan fan ayarı yapabilirsin zaten kule tipi kullanıyorsun var sayılan fan ayarını %5 %10 așağı çekersen ses birazcık azalır ve bi sorun olmaz soğutmada sorun yașarsanda eski haline alırsın sakın full speede alma biostan buda aklında bulunsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar bazi dediklerinizi yaptim nasil olmuş? Rgb led çekicem mousepadi yeniliycem klavyeyi yeniliycem bide monitor standi alicam siraya aldim
güzel olmuș dediğim gibi youtubeden izleyerek fan ayarını ayarlayabilirsin dediğin yenilikleride yaparsan güzel bir setup olur

1- Mousepad masaya yakışmamış. Rengi uymuyor bence. Beyaz bir mousepad ile değiştirmeni öneririm. Alternatif olarak masayı siyaha boyayıp vernikleyebilirsin. (boya işini bilmiyorum sadece fikir belirttim detaylı uzman görüşü daha iyi olur.)
2- Klavye eski duruyor RGBli kablosuz beyaz bir klavye öneririm.
3- Monitörü ortala ve kendine yaklaştır.
4- Kabloları düzenle.
5- Masanın arkasındaki duvara RGB pano yap. Duvarı posterle çerçeve ile falan düzenle.
6- Laptopu da monitörün soluna 45 derece açıyla koy.

Yaygın görüşün aksine masanı küçük bulduğum için kasayı masaya çıkarmanı önermiyorum. Yer kaplar gereksiz yere. Onun yerine laptopun olduğu yere masa lambası koyabilirsin.
kaç bin liralık șey neden ayakların ile aynı yüzeyde olsun ki ?

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Göktuğ Demircan
bios'tan fan ayarı yapabilirsin zaten kule tipi kullanıyorsun var sayılan fan ayarını %5 %10 așağı çekersen ses birazcık azalır ve bi sorun olmaz soğutmada sorun yașarsanda eski haline alırsın sakın full speede alma biostan buda aklında bulunsun

güzel olmuș dediğim gibi youtubeden izleyerek fan ayarını ayarlayabilirsin dediğin yenilikleride yaparsan güzel bir setup olur

kaç bin liralık șey neden ayakların ile aynı yüzeyde olsun ki ?
ya aslında yere yakın olmasında bir sakınca yok arkadaşın masası zaten bilgisayarın hava akışını etkilemiyor ha biraz fazla toz yapar belki okadar ama masaüstünde durması daha estetk bence

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,040
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Kablolardan kurtulmak büyük fark yaratır. Ben kabloları saklamak için aşağıdaki kablo saklayıcıdan aldım ve baya işimi gördü. Onun haricinde kablosuz klavye, mouse ve kulaklığa geçmemin de büyük etkisi var elbette. Ancak hepsinden kurtulamasan bile mümkün olduğunca gözükmemelerini sağlaman bence setupı baya güzelleştirir.

WhatsApp Görsel 2025-01-01 saat 14.57.11_4d1961ec.jpg

312312.jpg
----->
123123.jpg

Top Bottom