yo var ne biliyonEn guzeli insan olmak. Kiz guzelse, iyiyse niye ayriliyon oglum? Ayril diyenlerin akil verenlerin sevgilisi bile yoktur XD.
olmazArkadaşlar 8-9 sevgili olduğum bu gün afganliyim ben dedi ne yapacağımı bilmiyorum ikimiz birbirimizi çok seviyoruz onun için oylemidir bilmiyorum ama benim için öyle annesi ve babası Afgan kendisi Erzurum da doğmuş ne yapacağım kafam çok pis karışık böyle şeyler anca bizi bulur
Temiz olduğundan emin ol. Tırnak vb kişisel şeyler ağzına falanArkadaşlar 8-9 sevgili olduğum bu gün afganliyim ben dedi ne yapacağımı bilmiyorum ikimiz birbirimizi çok seviyoruz onun için oylemidir bilmiyorum ama benim için öyle annesi ve babası Afgan kendisi Erzurum da doğmuş ne yapacağım kafam çok pis karışık böyle şeyler anca bizi bulur
Arkadaşlar 8-9 sevgili olduğum bu gün afganliyim ben dedi ne yapacağımı bilmiyorum ikimiz birbirimizi çok seviyoruz onun için oylemidir bilmiyorum ama benim için öyle annesi ve babası Afgan kendisi Erzurum da doğmuş ne yapacağım kafam çok pis karışık böyle şeyler anca bizi bulur
Ümit Özdağ sadakatini takdir ediyorAyrıldım.
Ümit Özdağ 'a haber verdim onu en son gönderecek npAyrıldım.