Neler Yeni

Sevdiğim kız ile bir türlü konuşamıyorum

Lost883

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Alperen ege şenoğul
Arkadaşlar. Okulda hoşlandığım bir kız var, eskiden aynı sınıftaydık şimdi ayrı sınıflardayız. Bir türlü bu kızla konuşamıyorum ben sınıftayken o sınıfa geldiğinde elim ayağıma dolaşıyor onu görmezden geliyorum. Geçen haftalarda ben kapıdayken göz göze geldik yanıma doğru geldi ama bu mükemmel şansı kaçırdım, arkamı dönüp sırama oturdum. Sadece birkaç kez nasılsın diye sordu. Başka muhabbetimiz yok. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım? Şu kardeşinize bi tavsiye verin.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
XXXX
Arkadaşlar. Okulda hoşlandığım bir kız var, eskiden aynı sınıftaydık şimdi ayrı sınıflardayız. Bir türlü bu kızla konuşamıyorum ben sınıftayken o sınıfa geldiğinde elim ayağıma dolaşıyor onu görmezden geliyorum. Geçen haftalarda ben kapıdayken göz göze geldik yanıma doğru geldi ama bu mükemmel şansı kaçırdım, arkamı dönüp sırama oturdum. Sadece birkaç kez nasılsın diye sordu. Başka muhabbetimiz yok. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım? Şu kardeşinize bi tavsiye verin.
kanki boyle yaptıkca hiç konuşamassın gece yatmadan once felan planlama nası konuşacağını sınıfa geldiğinde doğal ol git yanina naber de sınıf hakında konuş ddersler hakında muhabbet acılır zaten ( arapca yazmış olabilirim kusura bakma )

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sen ona hiçbir şey denemene rağmen kız nasılsın diye mi sordu?

Lost883

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Alperen ege şenoğul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanki boyle yaptıkca hiç konuşamassın gece yatmadan once felan planlama nası konuşacağını sınıfa geldiğinde doğal ol git yanina naber de sınıf hakında konuş ddersler hakında muhabbet acılır zaten ( arapca yazmış olabilirim kusura bakma
hocam bende hep öyle diyorum ama karşılaşınca hiç düşündüğüm gibi olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet ama ben o anda heyecan patlaması yaşadığım için sadece iyiyim diyebildim sen nasılsın diyemedim

Evet ama ben o anda heyecan patlaması yaşadığım için sadece iyiyim diyebildim sen nasılsın diyemedim

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
XXXX
zamanla acılırsın kanki ben sana tavsiye veriyorumda ben bile konuşamıyorum boğazım düğümleniyo sen bişey dememene rağmen kız gelmiş bana oyle olay olsa hiç kacırmam

Olm cesaretini toplayıp gidip Instagram isteyeceksin @Kürşat K.T.K
aga sen niye her konuda kürşatı etiketliyon

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Kız sana durup dururken dediyse çok şanslısın vallahi sana yol açılmış boşuna bekliyorsun

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Mehmet
zamanla acılırsın kanki ben sana tavsiye veriyorumda ben bile konuşamıyorum boğazım düğümleniyo sen bişey dememene rağmen kız gelmiş bana oyle olay olsa hiç kacırmam

O Adam tecrübeli bir abimiz

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Kürşat abimiz her konuda uzmanlaşmış :d

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Olm Adam bizlere tavsiye vermek ve tavsiye almak için bu foruma üye olmuş işi gücü varsa bile bizimle ilgilenir
La adam istediği zaman girer istediği konuya yazar habire @ atmana gerek yok onu diyorum

Top Bottom