İstek atalı ne kadar oldu?Red atardi direk veya engellerdi
İstek atalı ne kadar oldu?Red atardi direk veya engellerdi
2-3 günİstek atalı ne kadar oldu?
131 az oldu hocam bir profilede yazmıyorlar direk konu açıyorlar1 haftada forumda açılan 131. kız konusu sanırım (!)
İstemiyor demek ki yapabilecek bir şey yok. Ben de onaylamayacağımda bırakıyorum isteği öyle. O da öyle yapmıştır muhtemelen. Gt atmıyorsa zaten hiç istemiyordur.2-3 gün
Demekki yüzüne bakmaya fln da gerek yok umursamicamİstemiyor demek ki yapabilecek bir şey yok. Ben de onaylamayacağımda bırakıyorum isteği öyle. O da öyle yapmıştır muhtemelen. Gt atmıyorsa zaten hiç istemiyordur.
demek ki sandığın kadar değilsin. sebep bu olabilir.Yakisikliyim
Seni istemeyen biri için üzülmeye gerek yok bence zaten. Boşver karşına çıkar birileri.Demekki yüzüne bakmaya fln da gerek yok umursamicam
Ya saten o kadsr güzel değildi o çirkine mi bakicamdemek ki sandığın kadar değilsin. sebep bu olabilir.
Kız seni istemiyor diye böyle yazman iğrenç bu arada.Ya saten o kadsr güzel değildi o çirkine mi bakicam
Cidden öyleydi neyse ikinciye devam keKız seni istemiyor diye böyle yazman iğrenç bu arada.
? sen bir sn çorap değişiyon böyleCidden öyleydi neyse ikinciye devam ke
Olmuyor sa olmasin yapicak birsey yok ikinci ile saten sew olurum? sen bir sn çorap değişiyon böyle
birde realde şansını denesen kabul edilme ihtimalin artarOlmuyor sa olmasin yapicak birsey yok ikinci ile saten sew olurum