Neler Yeni

Sevdiğim kız uzak davranmaya başladı.

fRoxy0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Bilal Danışman
kız 1. dönemin sonlarında çok samimi davranırdı bazen trip atardım yanıma gelip konuşmaya çalışırdı neyse kız benim ne zaman ciddi bir şekilde sevdiğimi öğrendiği zaman yanıma gelmemeye yazmamaya başladı (yazıyordu hal hatır) böyle devam etti ilgiyi bırakınca ben peşinden koştum biraz darlamış olabilirim bazen sohbete giderdim tenefüslerde iyi de oluyordu ama bazende çok tersliyordu ve bir gün bu terslemeler yüzünden tartıştık biraz konuştuk ve konuşmanın sonunda gelmem bir daha diyerek kapattım görüldü attı ve o gün bugündür ne yüzüne bakıyorum ne yanına gidiyorum (2 hafta falan oldu) artık çok daha fazla bana bakıyor bende gözümün ucuyla onun baktığını gördüğüm için kafamı çevirmiyorum bile. sizce kızın amacı ne ?

Rulep

80+ Gold
Karşı taraf kız olunca belki saçma sapan taktikler oluyor onlardan denemek istemiştir veya sonradan sana karşı bir şeyler hissetmeye başladı için bakmaya başlamıştır falan filan bir çok anlam çıkar yani kızları anlamak zor. Sende sevdiğine göre karşılık ver bakmayat devam et bence

fRoxy0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Bilal Danışman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlgi bekliyor.
diyelim verdim sonuç ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Karşı taraf kız olunca belki saçma sapan taktikler oluyor onlardan denemek istemiştir veya sonradan sana karşı bir şeyler hissetmeye başladı için bakmaya başlamıştır falan filan bir çok anlam çıkar yani kızları anlamak zor. Sende sevdiğine göre karşılık ver bakmayat devam et bence
eyvallah

Top Bottom