Altın_Vizörlü_Adam
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 135
- İsim
- Emir
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir kızdan red yedikten sonra bi daha şansın olurmukibaya kastın hayatında sadece o yok kardeşim efendi efendi redini yersin olmuyorsa eğlenceli samimi olmaya çalış suskun durma derstir ıvır zıvır konu açılır ortak bir nokta bulmaya çalışırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu an bişey yok arada birkaç defa göz teması kurdum ama 1 saniye bile dayanamadım@Altın_Vizörlü_Adam naptın knk
Kendimi nasıl sevebilirim pekiAçılma kısmını sona bırakıp önce arkadaşın aracılığı ile hoşlandığı biri var mı yok mu öğreniyorsun. Eğer ben kendim konuşup öğrenmek istiyorum dersen daha iyi olur işte bu özgüvendir. Önce kendini sevmeyi bilmelisin sonra kızı seveceksin. Kişi için en değerli kişi kendidir. Bunu zamanında yapmayan birisi olarak psikolojik açıdan zarara girdim, red yesem bu kadar zarar da olmazdım. Sonra ki adım kızı tanımak, her şey olacağına zamanıyla varıyor. Erkenden her şey olsun bitsin dersen evet, gerçekten de erken olup biter . İyi tanıdıktan sonra kendine sor, bu kız benim hayatıma girerse ne yapar, nasıl etkiler... Sonrası sana kalmış ama acele etme, konuşmaya başlamak ve ilerledikçe senin sorduğun sorularla vesaire o da seni tanır ve niyetini bir süre sonra anlar. Kendin olmayı da unutma.
Nasıl özgüvenli olabilirimGit ve açık açık ilgin olduğunu belli et. Özgüvenini elinden geldiği kadar yüksek tut. Ya söylemez başkasına kaptırırsın ya söyler kaybedersin ya da söyler elinden gelen en iyisini yapar kızı kaparsın. Ki bu zamanda erkeklerde en çok eksik olan kısım özgüven, eğer o şekilde yaparsan azınlık olan kesimde kalacağın için mutlaka bir ilgi uyandıracaksındır. Olmazsa da zaten 40 takla da atsan o iş olmayacaktır, erkenden öğrenmiş ve zaman kaybetmemiş olursun.
Bende o öz guven yok işte : (Açıl kurtul kanka Red yersen devam edersin
Son düzenleme: