Neler Yeni

Sevdiğim kıza açılmalımıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
baya kastın hayatında sadece o yok kardeşim efendi efendi redini yersin olmuyorsa eğlenceli samimi olmaya çalış suskun durma derstir ıvır zıvır konu açılır ortak bir nokta bulmaya çalışırsın
Bir kızdan red yedikten sonra bi daha şansın olurmuki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu an bişey yok arada birkaç defa göz teması kurdum ama 1 saniye bile dayanamadım

Açılma kısmını sona bırakıp önce arkadaşın aracılığı ile hoşlandığı biri var mı yok mu öğreniyorsun. Eğer ben kendim konuşup öğrenmek istiyorum dersen daha iyi olur işte bu özgüvendir. Önce kendini sevmeyi bilmelisin sonra kızı seveceksin. Kişi için en değerli kişi kendidir. Bunu zamanında yapmayan birisi olarak psikolojik açıdan zarara girdim, red yesem bu kadar zarar da olmazdım. Sonra ki adım kızı tanımak, her şey olacağına zamanıyla varıyor. Erkenden her şey olsun bitsin dersen evet, gerçekten de erken olup biter :). İyi tanıdıktan sonra kendine sor, bu kız benim hayatıma girerse ne yapar, nasıl etkiler... Sonrası sana kalmış ama acele etme, konuşmaya başlamak ve ilerledikçe senin sorduğun sorularla vesaire o da seni tanır ve niyetini bir süre sonra anlar. Kendin olmayı da unutma.
Kendimi nasıl sevebilirim peki

Git ve açık açık ilgin olduğunu belli et. Özgüvenini elinden geldiği kadar yüksek tut. Ya söylemez başkasına kaptırırsın ya söyler kaybedersin ya da söyler elinden gelen en iyisini yapar kızı kaparsın. Ki bu zamanda erkeklerde en çok eksik olan kısım özgüven, eğer o şekilde yaparsan azınlık olan kesimde kalacağın için mutlaka bir ilgi uyandıracaksındır. Olmazsa da zaten 40 takla da atsan o iş olmayacaktır, erkenden öğrenmiş ve zaman kaybetmemiş olursun.
Nasıl özgüvenli olabilirim

Açıl kurtul kanka Red yersen devam edersin
Bende o öz guven yok işte : (

Son düzenleme:

Kara*

80+ Silver
Bir kızdan red yedikten sonra bi daha şansın olurmuki

Şu an bişey yok arada birkaç defa göz teması kurdum ama 1 saniye bile dayanamadım

Nasıl özgüvenli olabilirim

Bende o öz guven yok işte : (
Kanka iş sende bitiyor ya üzülme ama böyle olduğun sürece hep aynı yerde kalacaksın. Bırak red yemeyi daha kızla göz teması kuramıyorsun. Kız senin bu hallerini anladıysa zaten hoşlanmıyorsa gül bahçesi bile alsan etki etmez. Kendine güven anlamında yapacağın şeyler belli; sporunu yap, diksiyonun kötüyse geliştir, ve en önemlisi karşı cinse çok manyak değerli gibi bir şey sanma o da insan. Zamanla olacak şeyler bunlar, hop aniden tamam iş oldu kendime geldim diye bir şey yok, eğer ciddi sorun yaşarsan bunları denerken psikiyatriye görünmeni öneririm, başka türlü kendine gelemezsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
Kanka iş sende bitiyor ya üzülme ama böyle olduğun sürece hep aynı yerde kalacaksın. Bırak red yemeyi daha kızla göz teması kuramıyorsun. Kız senin bu hallerini anladıysa zaten hoşlanmıyorsa gül bahçesi bile alsan etki etmez. Kendine güven anlamında yapacağın şeyler belli; sporunu yap, diksiyonun kötüyse geliştir, ve en önemlisi karşı cinse çok manyak değerli gibi bir şey sanma o da insan. Zamanla olacak şeyler bunlar, hop aniden tamam iş oldu kendime geldim diye bir şey yok, eğer ciddi sorun yaşarsan bunları denerken psikiyatriye görünmeni öneririm, başka türlü kendine gelemezsin.
Okullar haziranda kapanıyor şimdi başlasam spora kaç kilo veririm gözle görülür bi fark olurmu bide benim burnum baya kemerli yanlardan bakınca sıkıntılı düz bakınca güzel gözüküyor o sorun olurmu

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,513
İsim
uwu
açıl hocam o deniz kapalıysa başka denizlere yolun düşer ama yeter ki yüzmeyi dene eğer deniz sana şans verdiyse yüzmeyi bırakma
- konunun denizlerle alakası yok🥀

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Seni seviyorum demek bu kadar zor olamaz duygularınızı baskilamayin bırakın o konuşsun susturmayin

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
konuş be baba adam karşı cinsi o kadar içinde derinleştirmiş ki tipten ondan bundan biterim modunu yaşıyor
İkili ilişkiler cesaret ister cesaretli olacaksın arkadaş red alırsan al en azından yapamadım demezsin hayatınız her zaman olumlu olmaz hatalar, ayrılıklar sizi olgun yapar

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Witcher,Red Dead Redemption 2
kanka açıl nolcak yaa ( daha önce hiç açılmadım)

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Anıl Aykın
Nasıl birisin, neleri seversin bilemem fakat kendi sevdiğin şeylere yoğunlaşman lazım. Sevdiğin veya yaptığın bir şey de mi yok, o zaman yeni şeyler arayışına geç. Örnek vereyim kendi hayatımdan, zamanında futbola merak salıp iyi bir noktaya (kendimce )geldikten sonra bırakma kararı aldım ve baskete geçtim. Aslında ikiside alakasız dimi biri elle biri ayakla oynanan bir şey fakat pişman değilim iyi ki de geçtim diyorum. Bana göre olan sporu buldum, önce kendini tanımakla başlamalısın böyle zaman geçince zaten kendine olan saygın ve sevgin artacak. Kendine zaman ayırmakla başlar, sen kendini sevemedikten sonra karşı tarafın seni sevmesini bekleme :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
Nasıl birisin, neleri seversin bilemem fakat kendi sevdiğin şeylere yoğunlaşman lazım. Sevdiğin veya yaptığın bir şey de mi yok, o zaman yeni şeyler arayışına geç. Örnek vereyim kendi hayatımdan, zamanında futbola merak salıp iyi bir noktaya (kendimce )geldikten sonra bırakma kararı aldım ve baskete geçtim. Aslında ikiside alakasız dimi biri elle biri ayakla oynanan bir şey fakat pişman değilim iyi ki de geçtim diyorum. Bana göre olan sporu buldum, önce kendini tanımakla başlamalısın böyle zaman geçince zaten kendine olan saygın ve sevgin artacak. Kendine zaman ayırmakla başlar, sen kendini sevemedikten sonra karşı tarafın seni sevmesini bekleme :)
Diyelim kendimi sevdim ondan sonra ne yapacağım

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Anıl Aykın
Top Bottom