Kara*
80+ Silver
Ee emek olmadan bazı şeyleri yapamazsın. Bende toy ilişkilerimde aldatıldım, bittim, öldüm, asla çizgimi bozmadım. Sonra karşıma ciddi ilişki sınavı çıktı, aynı şekilde çok sabır taşı çatlacak durumlar yaşadım, yine karşı tarafa yansıtmadım. Havalı olup kızları peşinde koşturmak yerine kendi gelişimine odaklan, boş işler bunlar. Hangi ergen yaş grubu ciddi olup evlenmiş sanki? çok nadir işler bunlar. Sen sadece şimdi öğrenmeye çalışıyorsun, uygulamadığın ve tecrübe yaşamadığın sürece etkisi olmaz, o kadar hocalarım sana öneri yapmışlar hangilerini uyguladın misal?En iyisi kız işini boş vermek 1. De çok çabaladım olmadı diğerinde çok çabaladım hainlik yaptı bundada bişey yapmayacağım o zaman çünkü gerçekten yoruldum he bana teklif gelirse sıkıntı yok tekliflere açığım ama ben arkasından koşamam he bide böyle okulda "cool" denilen şey var ya havalımı ne bütün kızlar peşinden koşar sana takılırlar nasıl öyle olabilirm (giyim tarz konuşma bakışlar ses tonu kibarlık naziklik her seyi bilmek istiyorum)