Bu işler kısmet. Karşına çıkar mı çıkmaz mı bilemem. Ama başka birine sanki oymuş gibi ya da ona benziyor diye birlikte olmak doğru bir davranış değil. Ne kadar benzerse benzesin yine de o olmadığı için seni tatmin etmeyecektir. Ama zaman her şeyin ilacı inan bana eninde sonunda unutuyorsun, aklına bile gelmiyor, aklına gelince de ne kadar aptalmışım deyip gülüp geçiyorsun. Bence şuan sınavına odaklanmalısın. Kazanacağın üniversite geleceğine etkileyecek ve muhtemelen gelecekteki eşinlede orada tanışacaksın.Peki üniversitede ona benzeyen hiç olmazsa saçları, gözleri, dişleri,teni,boyu ona benzer birisi karşıma çıkarmı
Bu arada kız jenna orteganın beyaz tenli hali gibiBence üniversiteyi bekle şimdi kızla çıksanız bile birkaç ay sonra muhtemelen başka şehirlerde olacaksınız
Aşık olmak benim elimde olsa hiç olmazdımDünyada insan yok mu da gidip arkadaşım dediğin adamın sevgilisine ilgi duyuyorsun rezillik bence.
Hazır üniversitelerden konu açılmışken dershaneler işe yarıyormu sence gitmelimiyimBu işler kısmet. Karşına çıkar mı çıkmaz mı bilemem. Ama başka birine sanki oymuş gibi ya da ona benziyor diye birlikte olmak doğru bir davranış değil. Ne kadar benzerse benzesin yine de o olmadığı için seni tatmin etmeyecektir. Ama zaman her şeyin ilacı inan bana eninde sonunda unutuyorsun, aklına bile gelmiyor, aklına gelince de ne kadar aptalmışım deyip gülüp geçiyorsun. Bence şuan sınavına odaklanmalısın. Kazanacağın üniversite geleceğine etkileyecek ve muhtemelen gelecekteki eşinlede orada tanışacaksın.
Biliyorum 3 ay sonra başka şehirlere gidecek olmasanız yürüme koş diyecektimAşık olmak benim elimde olsa hiç olmazdım
Değerlendirebilirsen işe yarıyor ama konuların çoğunu bitirmişlerdir. Denemelerine ve etüte yazılabilirsin. Seneye bırakma gibi bir düşüncen mi var ?Hazır üniversitelerden konu açılmışken dershaneler işe yarıyormu sence gitmelimiyim
seni bebegi gibi bakanlar bile çıkar rahat ol senPeki üniversitede ona benzeyen hiç olmazsa saçları, gözleri, dişleri,teni,boyu ona benzer birisi karşıma çıkarmı
Şu anda tyt 250 puan ayt sözel 220 puan filan bunu nasıl yükseltebilirimBiliyorum 3 ay sonra başka şehirlere gidecek olmasanız yürüme koş diyecektim
Değerlendirebilirsen işe yarıyor ama konuların çoğunu bitirmişlerdir. Denemelerine ve etüte yazılabilirsin. Seneye bırakma gibi bir düşüncen mi var ?
Harbi severlermi beni şu zamana kadar hiç sevilmedim nasıl bir hisseni bebegi gibi bakanlar bile çıkar rahat ol sen
Deneme çöz, yanlışlarına bak, yanlış yaptığın konulara hızlıca çalış, vakit fazla kalmadığı için zor olan konuları es geçŞu anda tyt 250 puan ayt sözel 220 puan filan bunu nasıl yükseltebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Harbi severlermi beni şu zamana kadar hiç sevilmedim nasıl bir his
Sen bunu düşünüyorsan zaten ona aşık olmamışsın sen fiziksel görünüşüne aşık olmuşsun kankaPeki üniversitede ona benzeyen hiç olmazsa saçları, gözleri, dişleri,teni,boyu ona benzer birisi karşıma çıkarmı
Edebiyata nasıl çalışabilirim bilgim sıfır 24 soruda 0 doğru 0 yanlışDeneme çöz, yanlışlarına bak, yanlış yaptığın konulara hızlıca çalış, vakit fazla kalmadığı için zor olan konuları es geç
Ben sayısalcıyımEdebiyata nasıl çalışabilirim bilgim sıfır 24 soruda 0 doğru 0 yanlış
Yani daha çok öyle gibi ama onunla konuşurken filan elim ayağım titriyor terliyorum kızarıyorumSen bunu düşünüyorsan zaten ona aşık olmamışsın sen fiziksel görünüşüne aşık olmuşsun kanka
Biyolojiyi nasıl ezberliyorsun o zamanBen sayısalcıyım
Ne ezberi kardeşim mantıkBiyolojiyi nasıl ezberliyorsun o zaman
En yakın arkadaşımın eski sevgilisine aşık oldum ne yapmalıyım