siyabent
80+ Bronze
yav hocam sen git gelme benide yatırırsın kaşla göz arasında tövbe tövbebende sapığım
yav hocam sen git gelme benide yatırırsın kaşla göz arasında tövbe tövbebende sapığım
göt kıllarınıza dua edin onlar olmasa götünüz donarmış lsnajdnsjadakanka sıra sıra olmaz ben ciddi dusunuyorum görücü usulu beğenirsem evlencez
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka ben bugün yürüyerek fırına gittim got kılım buz tuttu
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam yasları vermediniz!...
tek önemli olan şey +18 olmaları değil mi ?yaşları kaç kızların?
22mi çok yav ama olsun farkederse kahrolayım sorun yok 0-255 yaş arası benim için idealYaşı bide sonradan soruyo ak sıkıntı olmasın siye xkaöaöösöaösöaöxööaöq. 22 kankam
olmadı bak ben daha 18in kapısını yeni çalıyorum kızlar sorun eder miYaşı bide sonradan soruyo ak sıkıntı olmasın siye xkaöaöösöaösöaöxööaöq. 22 kankam
yok yok sen tanıdıksın olmazyav hocam sen git gelme benide yatırırsın kaşla göz arasında tövbe tövbe
Mantık ve felsefe bizim işimiz kardeşim.Olm çok mantıklı ya keske daha önce yazaydım buraya yarın icin yetişmez bu ama alıcam biara gerçekten cok mantıklı
hocam kızlar için beni ikna edin bizim biraderin sıfır parfümlerden çalar getirrimMantık ve felsefe bizin işimiz kardeğim.
Erken yazsan DeFacto'dan bi parfüm, bi atkı 450Tl'ye kurtarırdım hayatını.
sjanjkdjasnkjdMantık ve felsefe bizim işimiz kardeşim.
eğitimleri ne durumda son sınıf üni değil mi ? ders çalışıyorsanız birkaç şey bakabilirsiniz belkide o tarz eğitim le ilgiliYaşı bide sonradan soruyo ak sıkıntı olmasın siye xkaöaöösöaösöaöxööaöq. 22 kankam
Reis bütün tuşlara basıyor işte sevdiği kız tutmazsa diğer kanallara yürüyecek dlkfjdflkjKanka sevdiğin kız nasıl onu sevdiğini anlayacak 4 kıza aynı anda alırsan bence farklı anlaşılır sdfsdfsf
Kanka çiçek işi kafama yattı yarınlık ya ama kaç lira acaba param bitti awMantık ve felsefe bizim işimiz kardeşim.