Neler Yeni

Sevdiğim kıza alabileceğim küçük hediyeler

Bakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Baki Değirmenci
aksam siz alkolde içersiniz kafalar güzelken açıl kıza reddederse rüya görmüşsündür dersin ayık kafayken unutur kabul ederse ne ala
Kanka alkol tüketmiyorum ben aynı sekil de kız da tüketmiyor ve sevmiyoruz ikimizde

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
tahsin özel
Döwmmwödöw eyw düşüncem
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşte o kaybedilcek bişey oluyo aslında. Suan samimiyetimiz cok güzel bu samimiyet bitmesin yani
bakiii,ay canım benim yaa..sen bana hediye almak için konu mu açtın burada..ay bir de 7 sayfa yazışmışlar

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,921
İsim
Orkun
Asla ama asla pahalı bir şey ya da makyaj malzemesi alma bence, olabildiğince saçma ve basit bir şeyler al.
Para göz birisi değilse hediyeye değil maneviyatına odaklanacaktır, yüzünü güldürecek komik bir şey de alabilirsin

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,921
İsim
Orkun
Bir de parti ne zamandı? Ne zaman gidiyoruz :D

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
ismail sağlam
Asla ama asla pahalı bir şey ya da makyaj malzemesi alma bence, olabildiğince saçma ve basit bir şeyler al.
Para göz birisi değilse hediyeye değil maneviyatına odaklanacaktır, yüzünü güldürecek komik bir şey de alabilirsin
hocam ben palyaço gibi adamım beni götür size şaklaban kiraladım dersin gün sonunda kızlardan birini koluma takacaksam okeyim

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,921
İsim
Orkun
hocam ben palyaço gibi adamım beni götür size şaklaban kiraladım dersin gün sonunda kızlardan birini koluma takacaksam okeyim
şlfgjhfglkhjdğjyghfspşjfgsişpkljsfişglkjsfghilşkjikj ulan hiç gülesim yoktu kral ya yaş kaç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,508
Üyeler
164,687
Son üye
alpsolist
Top Bottom