tr halkının en sevdiği muhabbet karı kız muhabbeti kanka bir aydır girip hergun kulaklık mikrofon ve monitör önerisi istiyom 0 cevap 15 dkda 5 sayfa mesaj olmuş senin akljwjfgklawjgklawjfkşawjKanka buraya şey diye sordum hani farklı farklı fikirler olsun da iyice böyle tam emin olayım diye valla herkes de yardım etti cok sagolun gerçekten
valla hediye incelik ister verme şeklin bile etkiler onu söyliyimKanka buraya şey diye sordum hani farklı farklı fikirler olsun da iyice böyle tam emin olayım diye valla herkes de yardım etti cok sagolun gerçekten
hocam istanbuldaysanız bende gelsem olur muBi tane daha erkek var da ona da almiyim kanka bişi dklwöwödöqöödöaöa gloss mu alsaydım ona da
onu döv 4vs1Bi tane daha erkek var da ona da almiyim kanka bişi dklwöwödöqöödöaöa gloss mu alsaydım ona da
bende geliyim bütün dünya olur farketmezhocam istanbuldaysanız bende gelsem olur mu
yav kanka sende gel ama başka kimse gelmesin 4 kız 4 erkek oldukonu döv 4vs1
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende geliyim bütün dünya olur farketmez
buda güzelmiş parti bitimi kızın evinde değilse boynuna dolar öyle bırakırsın evlerine kızıKış geldi kardeşim bak şöyle uygun yollu bi' atkı al da kız boynuna dolasın.
Hem de saçma sapan hediyelerin kullanışsızlığından kurtulursun. (Farklı renkleri de var)
Olm çok mantıklı ya keske daha önce yazaydım buraya yarın icin yetişmez bu ama alıcam biara gerçekten cok mantıklıKış geldi kardeşim bak şöyle uygun yollu bi' atkı al da kız boynuna dolasın.
Hem de saçma sapan hediyelerin kullanışsızlığından kurtulursun. (Farklı renkleri de var)
hocam boynuna dolar kısmını okurken istemsiz gülme geldi zihnimden nefret ediyorum.buda güzelmiş parti bitimi kızın evinde değilse boynuna dolar öyle bırakırsın evlerine kızı
Dksmösösöwödösöödöwödöwl valla bende beklemiyodumtr halkının en sevdiği muhabbet karı kız muhabbeti kanka bir aydır girip hergun kulaklık mikrofon ve monitör önerisi istiyom 0 cevap 15 dkda 5 sayfa mesaj olmuş senin akljwjfgklawjgklawjfkşawj
Gel kanka ayıp ediyosunhocam istanbuldaysanız bende gelsem olur mu
yarın sabahtan gel istanbuldaysan beraber gidelim bi sana bi yengeye atkı alayım ama bostaki kızlardan birini bana ayarlarsın kankaOlm çok mantıklı ya keske daha önce yazaydım buraya yarın icin yetişmez bu ama alıcam biara gerçekten cok mantıklı
yaşlar kaç kankaDksmösösöwödösöödöwödöwl valla bende beklemiyodum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gel kanka ayıp ediyosun