yagğli bir tost.,2kg adıyaman çiğköfte. diğerlerine de 1er kilo komagene çiğköfte
Ömür dediğin bu yolculukta pek çok insan tanırsın fakat dostum dediğin bir elin parmaklarını geçmez. Her zaman aynı eldeki parmaklar olarak kalmak dileğiyleBasit ucuz bişi diyom la kulaklık falan alamam simdi hem param yok hem de yarına
Zaten böyle birbirimizle ugrasmayı çok seviyoruz ama hem bulamam simdi öyle bişey hem de bilemedim suan basit kaçar belkibu güzel gibi durdu kafamda canlandırdım parti ortasına kadar sinirlendirip ters düşüncelere boğ sonrada ters köşe et
tatlı hemde ters köşe etmeli kızların siniri kırılınca çok ama çok yumuşarlarTatlı aslında da bilemedim
Lan kıza dostum mu dicem dkslöwödöwödöaÖmür dediğin bu yolculukta pek çok insan tanırsın fakat dostum dediğin bir elin parmaklarını geçmez. Her zaman aynı eldeki parmaklar olarak kalmak dileğiyle
eğer paran yoksa bu tarz kelimeler söyle belki düşer
Dkmwöwödööwşw biliyolar biliyolar eywen önemli nokta şu diğer 3 kız arkadaşın 4. kızı sevdiğini biliyor mu şimdi bilmiyorlarsa 4. kıza ekstra bir şey alırsan geceniz kötü geçer haberin olsun
o zaman önemli bir anınızdan olmalı hediye bide arkadaşın dediği gibi diğer 3 kız biliyormu senin onu sevdiğini bilmiyorsa yedin yaarrZaten böyle birbirimizle ugrasmayı çok seviyoruz ama hem bulamam simdi öyle bişey hem de bilemedim suan basit kaçar belki
orayı değiştir sende yavrum de hatunum karım balımLan kıza dostum mu dicem dkslöwödöwödöa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dkmwöwödööwşw biliyolar biliyolar eyw
bana kalırsa biraz hızlı ilerlediniz daha flörte başlamamışlarorayı değiştir sende yavrum de hatunum karım balım
sonrası karakoldasın
aga biliyorlarsa yapıştır buıraya yazacagına o 3 kızla kur bi grup deki yarın ona ne alayım ne sever kızlar senden iyi tanıyordur bizden kesin iyi tanıyordurLan kıza dostum mu dicem dkslöwödöwödöa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dkmwöwödööwşw biliyolar biliyolar eyw
Kanka buraya şey diye sordum hani farklı farklı fikirler olsun da iyice böyle tam emin olayım diye valla herkes de yardım etti cok sagolun gerçektenaga biliyorlarsa yapıştır buıraya yazacagına o 3 kızla kur bi grup deki yarın ona ne alayım ne sever kızlar senden iyi tanıyordur bizden kesin iyi tanıyordur