Neler Yeni

Sevdiğim kıza alabileceğim küçük hediyeler

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Taha
Merhabalar, yarın arkadaş grubumuzla bi arkadasın evinde yılbası partisine katılacağım. Bu grupta sevdiğim bir kız var. Ona hediye almak istiyorum yılbası icin ama onun dısında 3 farklı kız daha var. Ben de gittim bugün 4 tane gloss aldım watsonsdan. Ama yanına kücük böyle tatlı bişey de almak istiyorum. İlk sorum bu kücük şey ne olmalı? İkinci sorum da sevdiğim kıza ayrı bi şekilde mi olmalı?
bence ayrı bir şekilde olmalı en azından diğerlerine aldığından farklı ve özel bir şey olursa ondan hoşlandığını belli etmiş olursun, bence hoşlandığını belirmekten çekinme, hoş sade bir bileklik ve ya kolye güzel bir tercih olucaktır, tabi kızın zevklerini bilemeyiz

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
HasHoca
Merhabalar, yarın arkadaş grubumuzla bi arkadasın evinde yılbası partisine katılacağım. Bu grupta sevdiğim bir kız var. Ona hediye almak istiyorum yılbası icin ama onun dısında 3 farklı kız daha var. Ben de gittim bugün 4 tane gloss aldım watsonsdan. Ama yanına kücük böyle tatlı bişey de almak istiyorum. İlk sorum bu kücük şey ne olmalı? İkinci sorum da sevdiğim kıza ayrı bi şekilde mi olmalı?
Kıza 4060ti , diğerlerine de 3050 al kral .

Bakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Baki Değirmenci
Kanka cok abarti bir sey alma arkadaslariyla guler dalga gecer o gunun aksami benden demesi kucuk bir sey al
Yok öyle bi kız değil cok tatlı bi kız da işte birden beklemediği ve garip kaçan bir şey olursa da hayırdır muhabbetine girer normal olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladigim kadariyla bir samimiyetin yok cunku
Yok yok var yakınız suan

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,090
İsim
Emir
Kanka hem ayrı kücük hediye almak icimden geldi aynı olmasın her şey. Hem de biraz anlasın ama suan aynı grupta oldugumuz icin şey muhabbeti de olmasın hani baki bana neden farklı aldı ki acaba ne gerek var bu cocuk bana mınyürüyor hayırdır muhabbetine girmesin yani bilmem anlatabildim mi
Eğer ayrı hediye alacaksan her türlü o muhabbet döner.O yüzden bir şey diyemem.Ufak bile olsa ekstra olduğu için kızların geneli anlam yüklemeyi seviyor ki burada da anlam olduğu için direkt anlasılır

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,517
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Taha
Eğer ayrı hediye alacaksan her türlü o muhabbet döner.O yüzden bir şey diyemem.Ufak bile olsa ekstra olduğu için kızların geneli anlam yüklemeyi seviyor ki burada da anlam olduğu için direkt anlasılır
bence de ama hoşlandığını belirmesinde (farklı bir hediye alması vb) kaybedicek bir şeyi yok zaten samimiyetleri varmış

Bakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Baki Değirmenci

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Aslak
hediyeyi ya sadece sevdiğine ver yada ekstra bi hediye ver ona olan samimi ve güzel geçirdiğiniz ana ayit olmalı oradan bir parça olsun

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,384
İsim
Muhammed efe
kanka simdi bu sevdiğim kızın evine değil de gruptan baska bi kızın evine gidiyoruz. Direkt benim kıza alsaydım sadece hediye cok garip kaçardı. Oyüzden 4üne de aynı hediyeyi aldım bir de işte kücük tatlı bi hediye almak istiyorum. Mesela orkideyi cok sever herkese böyle default bi çiçek alıp ona orkide alsam cok güzel olur aslında ama kaç lira hiç bilmiuorum cok param kalmadı oyüzden kücük bi hediye diyorum
O zaman sevdiğine ek olarak bi gül al, en son aldığımda 4 gülü buket yaptırmıştım 150 lira falandı çiçekçide.

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Aslak
Döwmmwödöw eyw düşüncem
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşte o kaybedilcek bişey oluyo aslında. Suan samimiyetimiz cok güzel bu samimiyet bitmesin yani
ya aşk yada aşk acısı çaresizlik te aşk acısı kısacası ya belirterek yavaş yavaş anlaşılıcak ve filörte başlayacaksın yada bırakıp uzaktan seveceksin abi açıkçası zor durum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,079
Üyeler
164,237
Son üye
yunus14544
Top Bottom