Sevdiğim Kızı Nasıl Etkileyebilirim ??

Schämell

80+
Reaksiyon skoru
198
Biliyorum böyle konular çok açılıyor ama benim durumum biraz farklı. Şimdi aslında benim sevdiğim bir kız yok. Her gördüğüm kız güzel herhangi birisi olabilir ama tek sorun hepsi başka sınıfta. Mesala kendi sınıfımızda olsaydı teneffüsteyken falan bir şekilde konu açarak halledebilirdim ama başka sınıftalar. Yani koridordan falan geçerken görüyorum. Başka sınıfta olduğu için konuşamıyorum da ayrıca başka sınıfta olduğu için ismimi bile bilmiyorlar. Bu yüzden durum biraz zor. Ayrıca elim yüzüm de düzgün. Okulun en yakışıklısı olmasam da gayet elim yüzüm düzgün. Tipimi falan beğeniyorum. Kendimin de biraz bakımlı olduğunu düşünüyorum. Kısacası başka bir sınıftaki bir kızı daha adımı bile bilmeyen bir kızı nasıl tavlayabilirim?

:D

Şimdi gülme atanlar gelir neyse konumuza dönelim, kanka o dediğin iş biraz zor. Başka sınıftakilerle konuşmanın bir yolu, bi kızla bi şekilde sohbete gireceksin teneffüste, yakınlaşıcaksın ve teneffüste onla konuşmak için onun sınıfına gidiceksin. Onun sınıfında başkalarıylada konuşursun, ayriyeten başlığa sevdiğim kız yazmışsın fakat güzel herhangi bi kız diyorsun. Kaçıncı sınıfsın?

ortak arkadaşlarınız falan yok mu o kızla aynı ortama gir seni fark etmesi lazım sonra yavaş yavaş insta falan alırsın veya arkadaşlarından rica et arayı yapabilirler

Biliyorum böyle konular çok açılıyor ama benim durumum biraz farklı. Şimdi aslında benim sevdiğim bir kız yok. Her gördüğüm kız güzel herhangi birisi olabilir ama tek sorun hepsi başka sınıfta. Mesala kendi sınıfımızda olsaydı teneffüsteyken falan bir şekilde konu açarak halledebilirdim ama başka sınıftalar. Yani koridordan falan geçerken görüyorum. Başka sınıfta olduğu için konuşamıyorum da ayrıca başka sınıfta olduğu için ismimi bile bilmiyorlar. Bu yüzden durum biraz zor. Ayrıca elim yüzüm de düzgün. Okulun en yakışıklısı olmasam da gayet elim yüzüm düzgün. Tipimi falan beğeniyorum. Kendimin de biraz bakımlı olduğunu düşünüyorum. Kısacası başka bir sınıftaki bir kızı daha adımı bile bilmeyen bir kızı nasıl tavlayabilirim?
Nefes alsın yeter diyorsun yani.
Okul içinde konuşamıyorsan okul dışında takılmaya çalış, teneffüslerde konuştuğun biri falan varsa dışarı da buluşmayı teklif et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,718
Üyeler
175,100
Son üye
Takus34
Geri