Neler Yeni

Sevdiğim kızın yanındaki erkek

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yaklaşık 5 yıldır aşık olduğum bir kız var. ama gidip söyleyemiyordum zaten tipim kötü red eder diye. En yakın arkadaşım da o kızı sevmeye başlamış 2 hafta önce instadan yazdı falan benim sevdiğimi bilmiyordu.
2 Haftada bu çıkma teklif edip kızla sevgili olmuş bugün okulda gördüm el ele sarıldılar falan çok sinirlendim gidip arkadaşımla kavga etmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı bu? artık ikisinden de nefret etmeye başladım.

milenix

80+ Gold
Yaklaşık 5 yıldır aşık olduğum bir kız var. ama gidip söyleyemiyordum zaten tipim kötü red eder diye. En yakın arkadaşım da o kızı sevmeye başlamış 2 hafta önce instadan yazdı falan benim sevdiğimi bilmiyordu.
2 Haftada bu çıkma teklif edip kızla sevgili olmuş bugün okulda gördüm el ele sarıldılar falan çok sinirlendim gidip arkadaşımla kavga etmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı bu? artık ikisinden de nefret etmeye başladım.
değil

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
sevdiğini arkadaşına söylemiyorsun ve kavga etmeyi düşünüyorsun boşuna yapma kabulleneceksin

• Konu Sahibi Konu Sahibi
sevdiğini arkadaşına söylemiyorsun ve kavga etmeyi düşünüyorsun boşuna yapma kabulleneceksin
Sinirlendiğim nokta bu her hafta farklı kıza yazıyor gerçekten sevdiğini düşünmüyorum kendini eğlendirecek sonra ayrılacak o yüzden gidip kavga edeceğim ya da ayrılmaya zorlayacağım bu mantıklı mı?

NightWish2434

80+ Silver
Kaç yaşındasın kanka 10 / 11?

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Sinirlendiğim nokta bu her hafta farklı kıza yazıyor gerçekten sevdiğini düşünmüyorum kendini eğlendirecek sonra ayrılacak o yüzden gidip kavga edeceğim ya da ayrılmaya zorlayacağım bu mantıklı mı?
mantıklı değil bunu onlar sevgili değilken söylesen eyvallah ama şuan onlar sevgililer
empati yap biraz, onun haklı olduğunu görürsün
onun eğlenip eğlenmemesi seni ilgilendirmez sen o ilişkide 3.kişisin

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,289
İsim
uwu
arkın telden yazdığı mesajları kendine at ama ark ından sil daha sonra mesajlardan slayt oluştur akıllı tahta varsa kablosuz mausla herkes sınıftayken aç ve ..........(sonuçlardan sorumlu değilim)
yada çeşitli sosyal medya hesaplarından etiketleyip paylaşabilirsin

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mantıklı değil bunu onlar sevgili değilken söylesen eyvallah ama şuan onlar sevgililer
empati yap biraz, onun haklı olduğunu görürsün
onun eğlenip eğlenmemesi seni ilgilendirmez sen o ilişkide 3.kişisin
Kardeş ben 5 yıl bekledim bu 2 haftada kızı götürüyor bunun neresi mantıklı.
arkın telden yazdığı mesajları kendine at ama ark ından sil daha sonra mesajlardan slayt oluştur akıllı tahta varsa kablosuz mausla herkes sınıftayken aç ve ..........(sonuçlardan sorumlu değilim)
yada çeşitli sosyal medya hesaplarından etiketleyip paylaşabilirsin
Evet ama bunu yaparsam kızı sevdiğimi anlarlar.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,289
İsim
uwu
Kardeş ben 5 yıl bekledim bu 2 haftada kızı götürüyor bunun neresi mantıklı.

Evet ama bunu yaparsam kızı sevdiğimi anlarlar.
anlasın artık bn 2/3 yıl bekledim 1 hafta öncede onun arkı fln anladı demiş ona sanırım şuan kararsız sanırım ama yeterki ona açıkla yoksa sürekli ona biri sev olacakmı diye stres yaparsn

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,513
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Eziklik yapmışsın başka tabiri yok bunun. Hızlı olan kapmış kızı. Oturup soğuk su içmekten başka alternatifin yok.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Özgüvensiz birisin.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,513
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
anlasın artık bn 2/3 yıl bekledim 1 hafta öncede onun arkı fln anladı demiş ona sanırım şuan kararsız sanırım ama yeterki ona açıkla yoksa sürekli ona biri sev olacakmı diye stres yaparsn
Hocam anlasın ne demek la ? Neyin mesajını vermeye çalışıyoruz yürüyecek olan biziz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom