Neler Yeni

Sevdiğim kızla nasıl yakınlaşabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Melih Salih
Merhaba aynı sınıfımdan bir kızdan hoşlanıyorum ancak kızla hiç samimiyetim ve yakınlığım yok ne yapabilirim tavsiyeleriniz nelerdir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
...
Direkt konuşmaya gidin. Tanışmak isteyin, sonra konuşa konuşa açılırsınız ama erkenden sevdiğinizi belli edin.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bu yaşlarda gerçek olgun bir ilişki yürütmek pek mümkün değil. Bu yüzden normal arkadaşlıklar ile sınırlı kalıp derslerine, kendine, ailene ve arkadaşlarına odaklanmanı öneririm.

Pukiina

80+ Bronze
Merhaba aynı sınıfımdan bir kızdan hoşlanıyorum ancak kızla hiç samimiyetim ve yakınlığım yok ne yapabilirim tavsiyeleriniz nelerdir?
Ortak noktalar üzerinden bir diyalog başlatarak önce biraz arkadaşlığını ve samimiyetini kazanıp sonrasında da gidişata göre hareket edebilirsin. Eğer yaş küçükse zaten önermem de duygulara kilit vuramazsın ancak şunu da unutma dedikleri gibi aynı sınıftan biriyle ilişki yapmak ve bunu devam ettirebilmek özveri isteyen bir şey. Başarısız olduğunuz takdirde, her birbirinizi gördüğünüzde içinizdeki olumsuz bütün hisler ortaya çıkacağı için aynı sınıftan ilişki sıkıntılı dostum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,599
Üyeler
165,557
Son üye
BySemihhs
Top Bottom