Sevdiğim kız olmadıSoru başlıktada yazdığım gibi nasıl unutuluyor. Ilk kez birisini sevdim sanırım <!>
O seni unuttuğu zaman.Soru başlıktada yazdığım gibi nasıl unutuluyor. Ilk kez birisini sevdim sanırım <!>
@Emydn10Sevdiğim kız olmadı
Unutamassın Benim gibi bak yine düşününce moralim bozuldu :/Soru başlıktada yazdığım gibi nasıl unutuluyor. Ilk kez birisini sevdim sanırım <!>
Hayır. Açılamıyorum normalde bir çok kız arkadaşım oldu aslında hiçbirisinden hoşlanmıyorum. Ama bu kız için içimde bir şey var anlamıyorum. Açılamıyorumda.Neden unutmaya çalışıyorsun onu anlamadım. Red mi edildin? Ya da ayrıldınız mı?
Açıl gitsin dostum en fazla ne kaybedersin ki?Hayır. Açılamıyorum normalde bir çok kız arkadaşım oldu aslında hiçbirisinden hoşlanmıyorum. Ama bu kız için içimde bir şey var anlamıyorum. Açılamıyorumda.
Farklı biriyse arkadaş olup sonra şansını dene, reddederse bir süre sonra unutursun zaten.Hayır. Açılamıyorum normalde bir çok kız arkadaşım oldu aslında hiçbirisinden hoşlanmıyorum. Ama bu kız için içimde bir şey var anlamıyorum. Açılamıyorumda.
Çok farklı olaylar var açılmama engel var sevgilisi yok kızın onda sorun yok.Açıl gitsin dostum en fazla ne kaybedersin ki?
Işte nedense ne diyeceğimi unutuyorum bu sadece bu kızda oluyor kalbim yerinden çikıcakmis gibi oluyor dostumFarklı biriyse arkadaş olup sonra şansını dene, reddederse bir süre sonra unutursun zaten.
Ne olabilir ki? Eğer ciddi bir şey varsa zamanla unutursun gider.Çok farklı olaylar var açılmama engel var sevgilisi yok kızın onda sorun yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Işte nedense ne diyeceğimi unutuyorum bu sadece bu kızda oluyor kalbim yerinden çikıcakmis gibi oluyor dostum