DeH$et
80+ Silver
Aralarında arkadaşlık varsa onu kaybedebilir :/Açıl gitsin dostum en fazla ne kaybedersin ki?
Aralarında arkadaşlık varsa onu kaybedebilir :/Açıl gitsin dostum en fazla ne kaybedersin ki?
Açılmalısın dostum. İçinde kaldığı sürece zaten unutamayacaksın. Belirsizlik kaygıyı beraberinde getirir. Kaygı mutsuzluğu getirir. Açıl gitsin, olursa olur olmazsa yoluna bakarsın. Öteki türlü arafta gezinir durursun.Hayır. Açılamıyorum normalde bir çok kız arkadaşım oldu aslında hiçbirisinden hoşlanmıyorum. Ama bu kız için içimde bir şey var anlamıyorum. Açılamıyorumda.
Çok saçma geldiKız aile dostumuzun kızı korkutuyor o yüzden
Akraban değil ya sonuçta. Hislerinden eminsen bunun bir problem yaratmaması gerekir. Ama şunu bil ki açıldığın andan itibaren artık eskisi gibi olamazsınız. Örneğin bu yaşa kadar kardeş gibi bir arada büyümüşseniz bundan sonra aranızdaki o arkadaşlık ilişkisi çok yüksek ihtimalle biter.Kız aile dostumuzun kızı korkutuyor o yüzden
Anladim dostum.Akraban değil ya sonuçta. Hislerinden eminsen bunun bir problem yaratmaması gerekir. Ama şunu bil ki açıldığın andan itibaren artık eskisi gibi olamazsınız. Örneğin bu yaşa kadar kardeş gibi bir arada büyümüşseniz bundan sonra aranızdaki o arkadaşlık ilişkisi çok yüksek ihtimalle biter.
en güzeli bekarlık sultanlıkSevdiğim kız olmadı
Oyun oyna krșm. Dert yok tasa yok. Trip atan seni reddeden moralini bozan kızlar yok. . En azından ben öyle unutmuștumSoru başlıktada yazdığım gibi nasıl unutuluyor. Ilk kez birisini sevdim sanırım <!>