Yt ye yazınca anime çıkıyor şarkıyı bulamadım başka önerin var mı Türkçe olursa iyi olur
Gitarla çalınacak bir tarafı yok kiB
Bu şarkı da güzel siz önereceğiniz şarkının YouTube da nasıl çalınır videosu olup olmadığına bakmayın gitar hocamdan rica ederim benim için uyarlar nasıl calabilecegimi varsa onerebileceginiz başka şarkı bekliyorumİngilizce tutoriallar var fly me to the moonun ama neyse şuna bakabilirsin bu olmazsa başkada önerebilirim
Daha çok ex e çalınacak bir şarkı gibi duruyorBerk Baysal-Yaralarını Ben Sarayım
Güzel kadın kadar kaliteli ve anlamlı bir şarkı listeye ekleyebilecegim bir şarkı geldi sonunda
Türkçe olsa iyi olur ve bunda söz yok galiba
Türkçe Sevdiğim Şarkı Yok.Daha çok ex e çalınacak bir şarkı gibi duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güzel kadın kadar kaliteli ve anlamlı bir şarkı listeye ekleyebilecegim bir şarkı geldi sonunda
Türkçe olsa iyi olur ve bunda söz yok galiba
O tellere olan dokunuş kalbe dokunuyor, çok doğruVe Gitarla Çalınıyor Söz Olmasına Gerek De Yok Sadece Enstrümanı Duymak Ban Göre Daha Hoş
Nasıl Derler Ağzından Bal Mı Damlıyor Denir, Çok Doğru O Tellere Dokunuşu Çıkan Tıngırtı OffGitar türü belirtmemişsin
O tellere olan dokunuş kalbe dokunuyor, çok doğru
Anlamayazsınız, motorun o köpürtmesi dalgaların sesiNasıl Derler Ağzından Bal Mı Damlıyor Denir, Çok Doğru O Tellere Dokunuşu Çıkan Tıngırtı Off![]()
Hangi Motor Ne Köpürmesi D: Biz Hala Daha Gitardan Bahsediyoruz Değilmi.Anlamayazsınız, motorun o köpürtmesi dalgaların sesi
Hangi Motor Ne Köpürmesi D: Biz Hala Daha Gitardan Bahsediyoruz Değilmi.