Cirilla 80+ Gold Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 5,493 En İyi Cevap 3 6 Mart 2022 #27 stereohearts yazmış: Devamı için tıklayın...
conveyor belt overlord 80+ Silver Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4,728 6 Mart 2022 #28 Tre-x yazmış: Bu şarkı da güzel siz önereceğiniz şarkının YouTube da nasıl çalınır videosu olup olmadığına bakmayın gitar hocamdan rica ederim benim için uyarlar nasıl calabilecegimi varsa onerebileceginiz başka şarkı bekliyorum Devamı için tıklayın... Bunu okulda çalmışlardı gitarla Bu ikiside iyi (adaşım diye demiyorum)
Tre-x yazmış: Bu şarkı da güzel siz önereceğiniz şarkının YouTube da nasıl çalınır videosu olup olmadığına bakmayın gitar hocamdan rica ederim benim için uyarlar nasıl calabilecegimi varsa onerebileceginiz başka şarkı bekliyorum Devamı için tıklayın... Bunu okulda çalmışlardı gitarla Bu ikiside iyi (adaşım diye demiyorum)
Tre-x 80+ Silver Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2,763 6 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #29 conveyor belt overlord yazmış: Bunu okulda çalmışlardı gitarla Bu ikiside iyi (adaşım diye demiyorum) Devamı için tıklayın... On numara şarkılar teşekkürler aradığım tarzda hepsi Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Mart 2022 stereohearts yazmış: Gitar türü belirtmemişsin Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Mart 2022 O tellere olan dokunuş kalbe dokunuyor, çok doğru Devamı için tıklayın... Knk parkta amfi kurup kıza elektro gitar çalacak halim yok normal klasik gitar işte
conveyor belt overlord yazmış: Bunu okulda çalmışlardı gitarla Bu ikiside iyi (adaşım diye demiyorum) Devamı için tıklayın... On numara şarkılar teşekkürler aradığım tarzda hepsi Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Mart 2022 stereohearts yazmış: Gitar türü belirtmemişsin Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Mart 2022 O tellere olan dokunuş kalbe dokunuyor, çok doğru Devamı için tıklayın... Knk parkta amfi kurup kıza elektro gitar çalacak halim yok normal klasik gitar işte