Neler Yeni

Sevdiğiniz kızın nasıl biri olmasını isterdiniz?

Liberal Kenobi

80+ Bronze
orta kaslı abartısız boyu ne çok kısa ne çok uzun 1.70 küsür 1.80
din konularında vs hassas olmalı caner gibi her yerde konuşmıyacak herkesin fikri kendine şekilde gidecek
siyasi düşüncesi olmayacak tarafsız eleştiri yapabilecek ve eleştiriye karşı tarafsız cevap verebilecek
en ufak bi tartışma anlaşmazlık kıvılcımlaştığında toxicleşmeden empati yaparak karşı taraf sinirli ise sinirini yatıştırmaya çalışıp konuyu en mantıklı ve kısa şekilde çözebilecek
çocuk konusunda mantıklı düşünülmesi lazım gelirimiz ve durumumuz uygun ise çocuk yapılacakki zaten dünyada birsürü insan var neslimizin tükeneceğini zannetmiyorum kaynaklarında yetersizliği gelecek nesil için sorun o yüzden bakamıyacağım yada dünyanın durumuna göre yapıp yapmıyacağımı kararlaştıracağız

tabii ki böyle bir şey imkansız aradığım kriterlere bakılınca böyle bir kız bulmasıda imkansıza yakın aynı durum erkekler içinde geçerli tr ortamında çocuk sadece küçükken sevilip büyüyünce sokağa atılan yada bakmakta zorluk çekilince falan çocuğa yük bindirilen bir yer o yüzden böyle bir birey bulması oldukça zor iki cinsiyet içinde geçerli

ilişki düşünüyormuyum hayır
Sen ortaya karışık istemişsin stoklarda yok maalesef yurt dışında da bitmiş

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,713
İsim
marilyn
Sen ortaya karışık istemişsin stoklarda yok maalesef yurt dışında da bitmiş
zaten 4/4 bu özellikler olsun istemiyorum istediğim şeylerin arasında bende olmayan yada eksik olan şeylerde var

ben kimseye ilk görüşte yada tanımadan aşık olmadım olamamda tanısamda sevemem takıldığım kişilere dikkat ederim sigarası varmı alkolü varmı kötü alışkanlıkları ne vs zaten sigara varmı sorusunda çoğu kişi eleniyor

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,167
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
rahatça konuşabileceğim içimi dökebileceğim ara sıra dışarı çıkabileceğim,saygılı biri olsun yeter ama biz daha liseye gidiyoz bize sevgili yaramaz
:(

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,564
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Kafa olsak yeter gerisi gerçekten önemli değil.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Zeki(o kafatasının içindekini kullanabilmeli)
Dedikoducu olmamalı
Yalan söylemeyen
Küfürbaz olmaması daha da önemli benim için.(habire ağzında saygısız kelimeler uçuşmamalı büyük hakaret kelimeler filan)
Empati yapabilen, içindeki sıcaklığı hissettiren biri olabilir.

Böyle birini hatta seviyorum ama çok fazla muhabbetim yok. Sıkıntı da yok. Normal bir arkadaş olması daha değerli.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Her türlü anlamda fiziksel dahil?

Sevdiğim kadını buldum ve her türlü seviyorum ister şişman olsun ister minyon olsun ister uzunca bir boyu olsun isterse mükemmel fiziği olsun veya olmasın farketmiyor zamanında yediğim bir darbe her seferinde güzelliğin aslında o kadar önemli olmadığını bana hep anlatıyor

DeH$et

80+ Silver
Toxic birisi olmasın. Nerede oturup kalkacağını bilsin benim gibi. Saygi, sevgi, sadakat zaten bahsetmeme gerek bile yok. En önemlisi güven. Fiziksel özellikler olarak da. Boyu ne uzun ne kısa 1.60 1.70. güzel yüzlü fln filan zaten fiziksel özellikler çok da önemli değil sonuçta sevdiğin kiz sana güzel gelir.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Benimle aynı kafadan olması, güçlü olması, komik/eğlenceli, şirin biri olmasını isterim ve tembel olmaması.

Top Bottom