¥usuff
80+ Silver
gangstar 4aradım bulamadım
gangstar 4aradım bulamadım
varya cs1.6 da oynadım play storedan half life da ama apk dosyası lazım sonra yapım videosu var zatenHalf life nerde hocam play store'da var mı?
bi oyun varda karar virüs diye çok iyi oyuna benziyor ücretlide üst sıralardaydı ama paralı diye almam apk da yokEn sevdiğim Ekonomi Bakanı Simülatörü.(Cidden zor)
Link var mı hocam delicinin sardırma sesini duymak istedim bi andavarya cs1.6 da oynadım play storedan half life da ama apk dosyası lazım sonra yapım videosu var zaten
O iyiymiş daha neler diyorlar...Toxic ne reyiz direk sülfrik asit onlar ilk oynayışımda bir kere ölünce direk mal mısın dedi birisi bana. (Bilgisayardaki LoL'de.)
Taktiği söylüyorum halka dolarla işim yok de.En sevdiğim Ekonomi Bakanı Simülatörü.(Cidden zor)
Yaratıcı küfürler. Deprem olunca afk kalcam diyenlere sövenler.O iyiymiş daha neler diyorlar...
ben bi ara yine baktım linklerin çoğu kalkmıştı ama yine bulursun bi yerden videodan @Toprak Koç da vardır apksıLink var mı hocam delicinin sardırma sesini duymak istedim bi anda
Golf Battle değil miydi o? Eğer öyle değilse Golf Battle da güzel.golf blitz, walk master, (Favorim) da forum
hayır golf blitz 2d oyunGolf Battle değil miydi o? Eğer öyle değilse Golf Battle da güzel.
Wild Rift te chate yazıyorlar mı Allah aşkına Yazmaya üşenir insan. Ve oyunu oynamayı bilen de yok baya bi süre her maçı kazanıyorsun.Wild Rift yükledim ve güzel ama kitlesi çok toxic.