sagopa apayrı bir seviye herkese her zamana hitap eden bir başka sanatçı zor bulunurSago'nun eski şarkıları ayrı bi boyut, bir süre unutuyorum karşıma tekrar çıkınca bırakamıyorum
katılıyorum birçok şarkıda aklıma yaşadığım tatsız anılar geliyor ama elden bir şey gelmiyor artık hayatımıza aynen devam ediyoruz aklımızdakilerleİkisinin de benim için pek iyi bir anısı yok her dinlediğimde aklıma gelen bir takım şeyler oluyor biraz da pişmanlıklar. Yapacak bir şey yok devam.
Sizin sevdiğiniz ya da size birşeyleri hatırlatan şarkılar neler? (istediğiniz kadar atabilirsiniz hem anı olur hemde yeni şarkılar keşfetmiş oluruz)
ben başlıyorum: bana eski yaşadığım bir takım olaylar ilgili bir şeyler hatırlatıyor bu yüzden dinlemek biraz acı versede seviyorum
Sizin sevdiğiniz ya da size birşeyleri hatırlatan şarkılar neler? (istediğiniz kadar atabilirsiniz hem anı olur hemde yeni şarkılar keşfetmiş oluruz)
ben başlıyorum: bana eski yaşadığım bir takım olaylar ilgili bir şeyler hatırlatıyor bu yüzden dinlemek biraz acı versede seviyorum