Neler Yeni

Sevgililik arasında ideal yaş farkı kaç olmalı ?

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,080
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Yasal olarak böyle bir şey varmı yasada.
Cinsel ilişkiye girmenin 18 yaş altında suç olduğunu biliyorum.Ama sevgili olmada yaş farkı kaç olmalı.
18 yaşındaki biri ile 16 yaşındaki birinin ilişkisi yasal olarak nasıl olur bir taraf reşit oluyor çünkü veyahut 18 yaşında biri ile 13 yaşında biri yaş farkı çok var bu durumdada sonuçta.

Son düzenleme:

Rulep

80+ Gold
İki tarafında yaşı min 18 olmak şartı ile 6 yaş farkı da uyumlu olunabiliyor. Günümüzde ortalama 3-4 aralığı diye düşünüyorum. İdeali bu diyebileceğim bir fark yok
Evlenmede Yasada 18 altı yasak üst sınır yok diye biliyorum

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,080
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
rotangar__
Steam
Discord
Rotangar#2224
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İki tarafında yaşı min 18 olmak şartı ile 6 yaş farkı da uyumlu olunabiliyor. Günümüzde ortalama 3-4 aralığı diye düşünüyorum. İdeali bu diyebileceğim bir fark yok
Evlenmede Yasada 18 altı yasak üst sınır yok diye biliyorum
HAlk arasında etik olmadığı kesin ama yasal olarak 18 yaşındaki biri ile 13 yaşındaki birinin cinsel ilişki olmadığı sürece sevgili olmasında bi sorun yok bu saçma değilmi.

Rulep

80+ Gold
HAlk arasında etik olmadığı kesin ama yasal olarak 18 yaşındaki biri ile 13 yaşındaki birinin cinsel ilişki olmadığı sürece sevgili olmasında bi sorun yok bu saçma değilmi.
Sevgililikte resmi bir kayıt olmuyor yasal olarak yapılması gereken bir şey yok
Toplum tarafından garip karşılanıyor ama reşitlikle alakası yok 17 yaşında ile 12 yaşında biri sevgili olması da garip. bakıldığında ikiside reşit değil.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,595
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Annem ile babam arasında 10 yaş var ve aralarında hiç fark yok gibi yaş önemli de kafa yaşı bence daha önemli ideal yaş 5/7 arasıdır bence

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,080
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
rotangar__
Steam
Discord
Rotangar#2224
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Annem ile babam arasında 10 yaş var ve aralarında hiç fark yok gibi yaş önemli de kafa yaşı bence daha önemli ideal yaş 5/7 arasıdır bence
Bana kalırsa belli bi yaştan sonra yaş farkı çok garip olmuyo mesela 25 20 yaş olur ama 18 14 olmaz gibi bence.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,429
İsim
Selman
Sevgililik denen meselenin kağıt üzerinde karşılığı olmadığı için yasaya dökmesi zor oluyor ama azıcık aklı olan 17-18 yaşındayken gidip de 12 yaşında sevgili yapmaz. Özellikle 12 yaşındaki çocuğun ebeveynlerinin gözetimi altında olması lazım bu tür durumlar.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,595
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bana kalırsa belli bi yaştan sonra yaş farkı çok garip olmuyo mesela 25 20 yaş olur ama 18 14 olmaz gibi bence.
Ayn doğru diyorum ya babam 62 annem 52 yaşında ama fark yok dediğin gibi 20 lerden sonra değişir biraz ama 10 lu yaşlar bana da garip geliyor

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Yasal olarak böyle bir şey varmı yasada.
Cinsel ilişkiye girmenin 18 yaş altında suç olduğunu biliyorum.Ama sevgili olmada yaş farkı kaç olmalı.
18 yaşındaki biri ile 16 yaşındaki birinin ilişkisi yasal olarak nasıl olur bir taraf reşit oluyor çünkü veyahut 18 yaşında biri ile 13 yaşında biri yaş farkı çok var bu durumdada sonuçta.
Evlilikte bence max 5 yıl sevgili ise taş patlasın 3

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,080
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
rotangar__
Steam
Discord
Rotangar#2224
Kadınlar daha erken olgun olur max 6 7 olmalı. Yaşlanması da var bunun.
ama hangi yaş aralığında 6 7 yaşıtlarına göre çok daha olgun 13 yaşında kızla 18 yaşında erkek olurmu

Top Bottom