Neler Yeni

Sevgilim başka erkekler ile konuşuyor gizli

MeRTFenS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mert Fener
Başka erkekler ile oynamasına izin vermezmisin? İzin mi alcak senden? Patladım bu yoruma, tavukmu tutuyorsun sen yanındada bişeylere izin vermiyorsun. Birde 19 yaşındayım demişsin, ne kadar düşük level bir ilişki. :)
orası doğruda sallıyorum kız tarafı istemiyorsa başka kızlarla oynamasını o da istemeyebilir ama karşılıksızsa bu tartışılır

Bertanxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bertan
sormayı unutum biyografideki tanıştığımız tarihi bile silmiş. konusu kızla tartışmadan önce mi tartışmadan sonra mı ?
Abim hesaba girecek dedi klanimdan çıktı oradaki yazıları sildi dedi abim görür. Çünkü direk 4 kişiyi eklemişti bende inadım tamam dedim Facebook hesabı sadece 2 mizin telden açık olduğunu gördüm fark ettim dedim böyle söyledikten bir gün sonra hesabın şifresini değişti kontrol etmek istedim giremedim hesabına. Diyor ki yemin ederim ben hesapta değilim ilk günlerde

MeRTFenS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mert Fener
Ben böyle bir şey yapacağını hiç beklemiyordum . Oynadığı kişiler ile 1 yle konuştum zaten bana direk oyunda hesabında sesini aç dedi oyss kız ben hiç bunlar ile oynarken sesimi açmadım diyordu . Adam büyük duruyordu dedim sen bunun abisini taniyomusun yok dedim dedki oyunda karşılaştık aklı başında bir kız ne var bunda böyle dedi. Diğerlerini yaşından emin değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şaka mısın kız beni farklı bir kızla oynadığımı görse ortalığı velveleye verir direk ayrılır. bu yaptığı iş normal mi sen neyin kafasıdasn
arkadaşın dediğinde çok yalnışlık yok demek istediği kız istediği gibi oynar sen kızın sahibi misin kız başka erkeklerle oyun oynarsa aldatıcak beni bırakıcak düşüncesinde misin demek istiyor ondan ezik misin diyor

Abim hesaba girecek dedi klanimdan çıktı oradaki yazıları sildi dedi abim görür. Çünkü direk 4 kişiyi eklemişti bende inadım tamam dedim Facebook hesabı sadece 2 mizin telden açık olduğunu gördüm fark ettim dedim böyle söyledikten bir gün sonra hesabın şifresini değişti kontrol etmek istedim giremedim hesabına. Diyor ki yemin ederim ben hesapta değilim ilk günlerde
tam anlayamadım demek istediğini

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Şaka mısın kız beni farklı bir kızla oynadığımı görse ortalığı velveleye verir direk ayrılır. bu yaptığı iş normal mi sen neyin kafasıdasn
Birbirini gerçekten seven iki birey öncelikle birbirine güvenir, güven ilişkinin en önemli parçasıdır. Eğer siz birbirinize güveniyor olsaydınız bu tarz şeyleri kafaya takmazdınız zaten, ayriyeten lafım sadece sana değil. Kız arkadaşın sana güveniyor olsaydı sen kızlarla oyun oynadığın zaman senin kötü bir amaçla oynamadığını bilirdi. İlişkide birbirini kısıtlamak ezikliktir, ilişkiyi baştan bitirmiş olursunuz.

Bertanxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bertan
arkadaşın dediğinde çok yalnışlık yok demek istediği kız istediği gibi oynar sen kızın sahibi misin kız başka erkeklerle oyun oynarsa aldatıcak beni bırakıcak düşüncesinde misin demek istiyor ondan ezik misin diyor

tam anlayamadım demek istediğini
Önce kısacası yani yalanın ilk günü

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Merhaba arkadaşlar dün şöyle bir şey oldu . 1 hafdir sevgilim benle doğru düzgün konuşmuyordu kendisi gece annesinin yanında olacağını söyledi yani abisi vardı diye konuşamıyorum dedi . Normalde her zaman akşam gece konuşuyorduk. Sonra bu gitti oyundaki bana ait ne varsa sildi dediki abim hesabıma girecek oynayacak ben tamam desim ozmn şüphelendim . Bu her gece aynısı yapmaya başladı bana her gece farklı bir yalan. Oyuna girdiğini 3 tane erkekle oyun oynadığını gördüm her gece. . Normalde asla başka bir erkekle oyun oynamasına izin vermem oda benim kızlara. Sonra bunu diğer erklerl ile oynadığını gördüm hemen aglmaya başladı işte onlar abim fln yaşları büyük muhabbetleri sardı falan . Yani oynadığı oyun benim oynadığım oyun beni çağırmayıp her gece onlar ile oynamış. Ben ne yapam 2 yılık bir ilişki okdr kendisinden soğutun okdr nefret ediyorum ki. Konuşmak bile istemiyorum . Sizce ben abartıyormuyum normal bişe mi .

Alraplox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Selçuk
İlgilendiği Kategoriler
spor eğitim goygoy konularına etiketleyebilirsiniz
kanki naz yapıyo boşver

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ya ağlayacağım 18 yaşındaki bir kız için ne saçma hareketler. Abim filan ne saçma bahaneler çocuk mu kandırıyor yani.

Annelerimiz küçükken bize "sen o paranı bana ver daha sonra veririm" bile daha iyi kandırma.

ibrahimua

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar dün şöyle bir şey oldu . 1 hafdir sevgilim benle doğru düzgün konuşmuyordu kendisi gece annesinin yanında olacağını söyledi yani abisi vardı diye konuşamıyorum dedi . Normalde her zaman akşam gece konuşuyorduk. Sonra bu gitti oyundaki bana ait ne varsa sildi dediki abim hesabıma girecek oynayacak ben tamam desim ozmn şüphelendim . Bu her gece aynısı yapmaya başladı bana her gece farklı bir yalan. Oyuna girdiğini 3 tane erkekle oyun oynadığını gördüm her gece. . Normalde asla başka bir erkekle oyun oynamasına izin vermem oda benim kızlara. Sonra bunu diğer erklerl ile oynadığını gördüm hemen aglmaya başladı işte onlar abim fln yaşları büyük muhabbetleri sardı falan . Yani oynadığı oyun benim oynadığım oyun beni çağırmayıp her gece onlar ile oynamış. Ben ne yapam 2 yılık bir ilişki okdr kendisinden soğutun okdr nefret ediyorum ki. Konuşmak bile istemiyorum . Sizce ben abartıyormuyum normal bişe mi bu ?
Okumadım ama ayrıl knk bu kadar yazı yazdırıyosa

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Shaw

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Tekmeyi atma vakti gelmiş

Bertanxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bertan
Edit: Bunun altında kalmayıp bende aynısını yaptım. Şuan içim rahatladı

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,394
İsim
.
Merhaba arkadaşlar dün şöyle bir şey oldu . 1 hafdir sevgilim benle doğru düzgün konuşmuyordu kendisi gece annesinin yanında olacağını söyledi yani abisi vardı diye konuşamıyorum dedi . Normalde her zaman akşam gece konuşuyorduk. Sonra bu gitti oyundaki bana ait ne varsa sildi dediki abim hesabıma girecek oynayacak ben tamam desim ozmn şüphelendim . Bu her gece aynısı yapmaya başladı bana her gece farklı bir yalan. Oyuna girdiğini 3 tane erkekle oyun oynadığını gördüm her gece. . Normalde asla başka bir erkekle oyun oynamasına izin vermem oda benim kızlara. Sonra bunu diğer erklerl ile oynadığını gördüm hemen aglmaya başladı işte onlar abim fln yaşları büyük muhabbetleri sardı falan . Yani oynadığı oyun benim oynadığım oyun beni çağırmayıp her gece onlar ile oynamış. Ben ne yapam 2 yılık bir ilişki okdr kendisinden soğutun okdr nefret ediyorum ki. Konuşmak bile istemiyorum . Sizce ben abartıyormuyum normal bişe mi bu ?
Ayrıl gitsin evlenmeden kurtulursun

Top Bottom