Neler Yeni

Sevgilim benden soğudu gibi

Kara*

80+ Silver
abi oturup buluştuk tabii ki de konuştuk falan filan ama yani ben de Ameyus gibi bir insanım yani sevdiğim insana sevildiğini hissettirmek istiyorum ama dediğini de deneyeceğim teşekkürler
yani şuan bi 5 dk falan geç cevap vericem bide çok iltifat etmiycem ha gene edicem ama çok fazla değil
bide ciddi seviyorum ben onu bilemiyorum artık
Sevdiğini hissettirmen güzel ama konuya girmediğin sürece aynı yapmaya devam eder sana hocam, bozmadan kırmadan izah et gerçekten bir sorunu varsa söyler zaten. Öyle kaçıp gidiyorsa hiç olmasın hayatında daha iyi.

kızla 2 yıldır beraberiz gerçek hayattan normalde ama discorddan da konuşuyoruz
sürekli anında cevap veriyorum ama hiç anında cevap alamıyorum
benim yazdığım saatAlıntıyı görüntüle

onun cevapladığı saat Alıntıyı görüntüle

nerde yanlış yapıyorum anında cevap verme dedi bazı abilerim ondan mı kaynaklı neyden kaynaklı bi anda aktif oluyo çıkıyo yada kendini görünmeze alıyo bilmiyorum saçma saçma haber de vermiyor sabah uyumuşum diyor her gün olmasının imkanı yok sizce ne yapmalıyım
ALDATİYO OLM SENİ HALA ANLAMADIN MI CIDDEN

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,988
İsim
Lokman Doğan
9 dk sonra cevap vermiş .d bence geç cevap vermemiş
bazıları 9 saat sonra veriyor

SnareEcho

80+ Silver
Abi bu tür şeyler niye normal olarak görülüyor? Ben sevdiğim insana sürekli iltifat eden, mutlu etmeye çalışan bir insanım. Bunu yapınca daha az seviyormuş gibi hissediyorum. Niye yapışık biri olarak görüyorlar ki? Sadece çok sevdiğim için daha çok ilgi göstermek istiyorum.
kızdan kıza göre değişir.

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
Knk karşına al konuş eğer ki hala aynı şeyler devam ediyosa yoluna bakman lazım sor yani niye geç cevap veriyosun kırılıyorum falan de bide arada kıskandır başka kzılardan ya da kuzenlerin varsa kız onlardan bahset bakalım öyle ne olucak eğer kıskanırsa zaten bişeyler vardır hala sana karşı ama kıskanma yoksa next dediğim gibi

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mustafa
kızla 2 yıldır beraberiz gerçek hayattan normalde ama discorddan da konuşuyoruz
sürekli anında cevap veriyorum ama hiç anında cevap alamıyorum
benim yazdığım saatAlıntıyı görüntüle

onun cevapladığı saat Alıntıyı görüntüle

nerde yanlış yapıyorum anında cevap verme dedi bazı abilerim ondan mı kaynaklı neyden kaynaklı bi anda aktif oluyo çıkıyo yada kendini görünmeze alıyo bilmiyorum saçma saçma haber de vermiyor sabah uyumuşum diyor her gün olmasının imkanı yok sizce ne yapmalıyım
gidip onla konuş knki bu durumu hiç uzatma zaten eğer seviyorsa çözüm odaklı bakar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,064
Üyeler
163,599
Son üye
Umutqz
Top Bottom