Neler Yeni

Sevgilim dogru mu söylüyor bakarmisiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İsmail B
Selam beyler instagramda giriş hareketleri bölümü diye bir yer var biliyorsunuzdur. Sevgilimin hesabinda oraya bakayim dedim gece 5 yada 6 gibi giriş yaptığını gördüm. O saatlerde uyuduğunu söylüyor ve bende uyudu diye biliyordum interneti falan kapalı oluyor yani wp den mesaj gönderince tek diş gidiyor çünkü. Sordum ama inkar ediyor bu durumu. Acaba bu saatler yanlis olabilirmi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buda görüntüsü

Ekler

• 20241121_200637.jpg
    20241121_200637.jpg
    193.8 KB · Hit: 20
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
efe arda girgin
az önce zaten bu konuda bir gönderi açmıştınız niye tekrar açtınız

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
lappelduvide
Selam beyler instagramda giriş hareketleri bölümü diye bir yer var biliyorsunuzdur. Sevgilimin hesabinda oraya bakayim dedim gece 5 yada 6 gibi giriş yaptığını gördüm. O saatlerde uyuduğunu söylüyor ve bende uyudu diye biliyordum interneti falan kapalı oluyor yani wp den mesaj gönderince tek diş gidiyor çünkü. Sordum ama inkar ediyor bu durumu. Acaba bu saatler yanlis olabilirmi?

Buda görüntüsü
konu buraya geldiyse ayrılık yakındır

Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Hüseyin
Aynı konuyu üçüncü açışın dostum... Güvenmiyorsan ayrıl.

Shourd

80+ Gold

Buda görüntüsü
yani yanlışlığı fln bilmemde o saate baktıysa bile belki uyanıp bakmıştır sevgiline güvenmiyorsan sen bilirsin böyle gereksiz bişi için arıyorsun

burakdiA

80+
Bu kadar şüphecilik adamı yorar dostum. Senden gizli saklı işler çevirmek isteyen her türlü çevirir bu kadar kontrolcü olmamalısın bence. Maalesef deneyimlemiş biri olarak yazıyorum.

Top Bottom