Phanzox
80+ Silver
Eğer asosyal ise adam toplayıp gelme ihtimali düşük.Güçlü isen korkmana gerek yok.hiç görmedim ama asosyal gibiymiş öyle dedi :|
Eğer asosyal ise adam toplayıp gelme ihtimali düşük.Güçlü isen korkmana gerek yok.hiç görmedim ama asosyal gibiymiş öyle dedi :|
Dünyadaki birçok kızın kardeşi vardır, sevgilin olan bir kızın abisi sizi öğrenince herhangi bir şey mi olması gerekiyor emin değilim. Eğer abisi sen nasıl benim kardeşimle sevgili olursun gibisinden bir şeyler söylerse direk kopmanı öneririm.Şimdi yaklaşık 3,5 aydır çıkıyoruz aralıklar olsa da, bundan önce benim ailem öğrendi ve ayrıldık ama tekrardan başladık
Sabah konuşmak için yazmıştım yanında abisi varmış mesajları okumuş kim bu filan demiş kız arkadaşım da birlikte olduğumuzu söylemiş
(Kızla aynı sınıftayız, abisiyle aynı okuldayız ismimi almış)
Kavga gibi bir durumdan vs. benim ailemin veya kız arkadaşımın ailesinin duymasından korkuyorum ne yapabiliriz
kavga olsaydı bir kafa, bir aparkat,bir tane uçan tekme işini bitirirsin kanka.AJEKNAJKEHÖAJKEHAJH
Mesaj otomatik birleştirildi:
Durum güncellemesi: İsmimi sormamış kavgasız çözülcek gibi
Lan lolcü işine bak sen de o anlar bulaşmaz ztn arada bi oyun al adama kızı salar sana öyleleri pek takılmaz gerçihiç görmedim ama asosyal gibiymiş öyle dedi :|
Yaw hcm asosyelin teki ne yapabilir sizde bağcılar çocu yaptınız adamı iki lol skini alsın bitti gittiDünyadaki birçok kızın kardeşi vardır, sevgilin olan bir kızın abisi sizi öğrenince herhangi bir şey mi olması gerekiyor emin değilim. Eğer abisi sen nasıl benim kardeşimle sevgili olursun gibisinden bir şeyler söylerse direk kopmanı öneririm.
16 17 yaşındaysa sıkıntı yok hemen hemen aynı yaştasınız zaten 20 25 olsa anlardım. Konuşarak halletmeye çalış ha abisi konuşarak anlaşmak istemiyorsa istediği dilden konuş işler zorlaşır ama güzel oluryaşım 15 kızda öyle, abisi 16 yada 17 yaşında