Neler Yeni

Sevgilimin abisi bizi öğrendi.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
önce abisini uzaktan uzaktan takip et. Eğer kavga edeceksen sakın tenha bir yerde edeyim deme bıçağı takarlar. Baktın çelimsiz bir şey, atar gider yapıyor yapıştır ağızının üstüne. Okulda yaparsan uzaklaştırma garanti haberin olsun.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Şimdi yaklaşık 3,5 aydır çıkıyoruz aralıklar olsa da, bundan önce benim ailem öğrendi ve ayrıldık ama tekrardan başladık
Sabah konuşmak için yazmıştım yanında abisi varmış mesajları okumuş kim bu filan demiş kız arkadaşım da birlikte olduğumuzu söylemiş
(Kızla aynı sınıftayız, abisiyle aynı okuldayız ismimi almış)
Kavga gibi bir durumdan vs. benim ailemin veya kız arkadaşımın ailesinin duymasından korkuyorum ne yapabiliriz
Dünyadaki birçok kızın kardeşi vardır, sevgilin olan bir kızın abisi sizi öğrenince herhangi bir şey mi olması gerekiyor emin değilim. Eğer abisi sen nasıl benim kardeşimle sevgili olursun gibisinden bir şeyler söylerse direk kopmanı öneririm.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
AJEKNAJKEHÖAJKEHAJH
Mesaj otomatik birleştirildi:

Durum güncellemesi: İsmimi sormamış kavgasız çözülcek gibi
kavga olsaydı bir kafa, bir aparkat,bir tane uçan tekme işini bitirirsin kanka.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
hiç görmedim ama asosyal gibiymiş öyle dedi :|
Lan lolcü işine bak sen de o anlar bulaşmaz ztn arada bi oyun al adama kızı salar sana öyleleri pek takılmaz gerçi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dünyadaki birçok kızın kardeşi vardır, sevgilin olan bir kızın abisi sizi öğrenince herhangi bir şey mi olması gerekiyor emin değilim. Eğer abisi sen nasıl benim kardeşimle sevgili olursun gibisinden bir şeyler söylerse direk kopmanı öneririm.
Yaw hcm asosyelin teki ne yapabilir sizde bağcılar çocu yaptınız adamı iki lol skini alsın bitti gitti

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,650
İsim
Taha yücel
yaşım 15 kızda öyle, abisi 16 yada 17 yaşında
16 17 yaşındaysa sıkıntı yok hemen hemen aynı yaştasınız zaten 20 25 olsa anlardım. Konuşarak halletmeye çalış ha abisi konuşarak anlaşmak istemiyorsa istediği dilden konuş işler zorlaşır ama güzel olur :D

Top Bottom