Neler Yeni

Sevgilimin ablasının Düğünü için KOMBİN

arifand34

80+
merhaba boyum 165 kilo 53 sadece elimde gömlek keten pantolon spor ayakkabı var ne giysem sizce nasıl kombin yapmalıyım resim atabilir misiniz ceket pantolon ceket alta gömlek veya tişört gibi mi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
merhaba boyum 165 kilo 53 sadece elimde gömlek keten pantolon spor ayakkabı var ne giysem sizce nasıl kombin yapmalıyım resim atabilir misiniz ceket pantolon ceket alta gömlek veya tişört gibi mi
Kolsuz gömlekse hiç bulaşma bu yazda hiçbir türlü klimalı ortamda bile giyilmez.

arifand34

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Eren
hocam nasil 164 53kg olabiliyorsun 24 yasta anlayamadim. yasi 13 falan sandim ben. keten gomlek keten pantolon giyilebilir altinada beyaz spor ayakkabi
????boyun ve kilon az olunca yaşın büyük olamıyor mu saçmalamışsın. Sanki yaşlandıkça boyun hep uzuyormuş gibi bi durum yok kardrşim haberin olsun.

Rulep

80+ Gold
hocam nasil 164 53kg olabiliyorsun 24 yasta anlayamadim. yasi 13 falan sandim ben. keten gomlek keten pantolon giyilebilir altinada beyaz spor ayakkabi
Bu sorunun nasılı mı var genetik ve hormonel durumlardan dolayı bu kadar uzamış gayet normal bir durum

DaffyGraphic

80+ Silver
Niye olamasın dostum adamın boyu kısa olamaz mı?
Bu sorunun nasılı mı var genetik ve hormonel durumlardan dolayı bu kadar uzamış gayet normal bir durum
????boyun ve kilon az olunca yaşın büyük olamıyor mu saçmalamışsın. Sanki yaşlandıkça boyun hep uzuyormuş gibi bi durum yok kardrşim haberin olsun.
sadece şaşırdığımı belirttim. neden boyun kısa mı diye sordum?

DaffyGraphic

80+ Silver

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
Konu ile pek alakası yok ama bizim hayalleri siyah poşete koyun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Rulep Şahsen beni üzen manitamın olmaması değil.Sadece ben istiyorum olmuyor millet istemiyor oluyor ve kıymetinide bilmiyor.🙃

Top Bottom