24kac yasındasın
Kolsuz gömlekse hiç bulaşma bu yazda hiçbir türlü klimalı ortamda bile giyilmez.merhaba boyum 165 kilo 53 sadece elimde gömlek keten pantolon spor ayakkabı var ne giysem sizce nasıl kombin yapmalıyım resim atabilir misiniz ceket pantolon ceket alta gömlek veya tişört gibi mi
hocam nasil 164 53kg olabiliyorsun 24 yasta anlayamadim. yasi 13 falan sandim ben. keten gomlek keten pantolon giyilebilir altinada beyaz spor ayakkabi
uzunKolsuz gömlekse hiç bulaşma bu yazda hiçbir türlü klimalı ortamda bile giyilmez.
teşekkürler valla öyleyimhocam nasil 164 53kg olabiliyorsun 24 yasta anlayamadim. yasi 13 falan sandim ben. keten gomlek keten pantolon giyilebilir altinada beyaz spor ayakkabi
Niye olamasın dostum adamın boyu kısa olamaz mı?hocam nasil 164 53kg olabiliyorsun 24 yasta anlayamadim. yasi 13 falan sandim ben. keten gomlek keten pantolon giyilebilir altinada beyaz spor ayakkabi
????boyun ve kilon az olunca yaşın büyük olamıyor mu saçmalamışsın. Sanki yaşlandıkça boyun hep uzuyormuş gibi bi durum yok kardrşim haberin olsun.hocam nasil 164 53kg olabiliyorsun 24 yasta anlayamadim. yasi 13 falan sandim ben. keten gomlek keten pantolon giyilebilir altinada beyaz spor ayakkabi
Bu sorunun nasılı mı var genetik ve hormonel durumlardan dolayı bu kadar uzamış gayet normal bir durumhocam nasil 164 53kg olabiliyorsun 24 yasta anlayamadim. yasi 13 falan sandim ben. keten gomlek keten pantolon giyilebilir altinada beyaz spor ayakkabi
Niye olamasın dostum adamın boyu kısa olamaz mı?
Bu sorunun nasılı mı var genetik ve hormonel durumlardan dolayı bu kadar uzamış gayet normal bir durum
sadece şaşırdığımı belirttim. neden boyun kısa mı diye sordum?????boyun ve kilon az olunca yaşın büyük olamıyor mu saçmalamışsın. Sanki yaşlandıkça boyun hep uzuyormuş gibi bi durum yok kardrşim haberin olsun.
Neye şaşırdın? İlk defa mı boyu kısa adam görüyorsun? Bizde bunu belirttiksadece şaşırdığımı belirttim. neden boyun kısa mı diye sordum?
tamam. uzatmaya gerek yok.Neye şaşırdın? İlk defa mı boyu kısa adam görüyorsun? Bizde bunu belirttik
bu arada kusura bakmayın. yalnış anlaşılabilir bir sekilde yazmisimuzun
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler valla öyleyim