Neler Yeni

Sevgiliyi aileye anlatma

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Biraz düzenledim mesajı bence yaptığınız çok saçma.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Geldi "AHLAK" bekçileri. Kimsenin ne "AHLAKSIZLIK" yaptığı seni ilgilendirmiyor. Çocukta zaten pişman ve burada bizden tavsiye istiyor ama sen de burada çocuğu yargılıyorsun. Asıl senin yorumunu okurken ben utandım resmen.
Utanacak bir şey arıyorsan burada ahlak anlatılmasından rahatsız olduğun için kendinden utan. Belli çok pişman olmuş o yüzden nasıl ailesine anlatabiliriz diye soruyor. Yiyin birbirinizi, yarın bir gün senin 15 yaşında ki kızın bir başkasına nude atarsa ve sen bunu yakalarsan o zaman ne demek istediğimi anlarsın. Bakalım o zaman kızının başkalarına çıplak fotoğraf atmasına da bu kadar sakin ve yapıcı kalabilecek misin? (yaşamazsın inşallah böyle bir şey)

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Utanacak bir şey arıyorsan burada ahlak anlatılmasından rahatsız olduğun için kendinden utan. Belli çok pişman olmuş o yüzden nasıl ailesine anlatabiliriz diye soruyor. Yiyin birbirinizi, yarın bir gün senin 15 yaşında ki kızın bir başkasına nude atarsa ve sen bunu yakalarsan o zaman ne demek istediğimi anlarsın. Bakalım o zaman kızının başkalarına çıplak fotoğraf atmasına da bu kadar sakin ve yapıcı kalabilecek misin? (yaşamazsın inşallah böyle bir şey)
Bunların aynısını önceki mesajlara gidip bakarsan ben de dedim. Ama kimseye ahlak dersi vermeye hakkın yok.

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bunların aynısını önceki mesajlara gidip bakarsan ben de dedim. Ama kimseye ahlak dersi vermeye hakkın yok.
Adam doğru söylüyor taşçı.
On numara konferans çekti.
Bunun adı ahlak dersiyse evet, güzel bir ahlak dersi verdi

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
Hayır var. Daha çok küçük yaşta olan ve yaptığı yanlışın farkında olmayıp onu normal görüp tek problemi kızın ailesine nasıl anlatacağını bilmemesi olan birinin ahlak dersine de yardıma da ihtiyacı var.

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hayır var. Daha çok küçük yaşta olan ve yaptığı yanlışın farkında olmayıp onu normal görüp tek problemi kızın ailesine nasıl anlatacağını bilmemesi olan birinin ahlak dersine de yardıma da ihtiyacı var.
Kınamayalım kınamayalım diyoruz da
Ahlak sessizliğe bürünmüş resmen

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Arkadaş da yardım için buraya bize sormak için bunları yazdı ya? Fakat siz onun ahlakını sorguluyorsunuz. Kendisi de zaten pişman. Kimsenin birisinin ahlakını sorgulamaya hakkı yoktur.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
Arkadaş da yardım için buraya bize sormak için bunları yazdı ya? Fakat siz onun ahlakını sorguluyorsunuz. Kendisi de zaten pişman. Kimsenin birisinin ahlakını sorgulamaya hakkı yoktur.
Hocam anlamıyorsunuz çocuk zaten çok küçük yaptığı yanlışı doğruyu idrak edip doğru karar verecek yaşta değil hem içine düştüğü durum için hemde ahlaki yönden yardıma ihtiyacı var. Ama neyse sizin dediğiniz gibi olsun daha fazla konuşmak istemiyorum.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Hocam birisi sokakta çıplak çıplak koşsa ve biri buna ahlaksızlık dese fakat siz buna ''Ahlakını sorgulayamazsınız.'' diye cevap vermeniz gibi bu.

Top Bottom