Neler Yeni

Sevgiliyi aileye anlatma

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

TamerKs

80+ Silver
Harbi lan ben 18 yaşındayım sevgilim ile değil nude cinsel bir muhabbet bile açmadık napacaksınız çıplak fotoğrafı illa azdı iseniz google da vardır yani daha güzelleri.
Bazı ergenlerde bu iğrenç durumlar olabiliyor, çok gördüm. Gerçekten onların yerinde olmak istemezdim. 15 yaşındayken bunları düşünen birinden her şey beklenir.

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hadi ergenlik diyelim yediniz bir halt o kız mal mıymış da fotoğrafları silmemiş?

Benim bırak sevgiliyi normal bir şekilde konuştuğum kız arkadaşım yok.
Ailemden saklamam gereken bir durum da yok.
Ama PC, telefonum, laptopum hepsi şifreli, bana özel.

Sana tavsiyem böyle vurdumduymaz bir kızla hiç vakit kaybetme başına bela olur, olmuş da zaten..

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar merhaba ilk önce size olan biten herşeyi anlatmak ve Sayı Donanım Arşivi forumundaki arkadaşlara yazmak istedim.
Benim bir kız arkadaşım var aileme felan anlattım fotoğraflarına falan baktılar tatlı buldular yaşımız 15 olduğu için çok konuşma derslerine felan bak dediler. Ve kızda daha ailesine anlatmamıştı
Bundan sonra ise biz sapıttık biraz nude falan işin içine girdi ondan sonra bida yapmama karariı aldık o sırada annesi telefonu karıştırmış ve nudeleri falan görmüş bayılmış bi kaç gün konuşmadık bundan sonrada ne zaman konuştuğumuzu görse hep kıza kızıyor ve azarlıyor babana söyliyeceğim artık öldürürmü telefonumu alır bilmem diyor sizce neyapmalıyız ben ona dedimki istersen annene anlat hatta tanışmak istediğimi filan söyle dedim ( uzaktan olduğu için sosyal medyadan merhaba falan yani öyle tanışcaz )
Evet arkadaşlar sizce ne yapmalıyız ben annesine anlatsın diyorum herşeyi
Kızla Sanki Bırakmış Gibi yapın ama sallıyorum telegram indirin telefon'Dan app'i gizliye alın ordan konuşun fotoları felanda telefonda tutmayın onları ya gizle yada gönderince silin bana o yaşta nude'ler akın ediyordu :p siz acemilikten yakalanmışsınız.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bazı ergenlerde bu iğrenç durumlar olabiliyor, çok gördüm. Gerçekten onların yerinde olmak istemezdim. 15 yaşındayken bunları düşünen birinden her şey beklenir.
Bende 15 yaşındayım, bu zamana kadar sevgiliyi bırak kız kankam bile olmadı. Öyle asosyal utangaç biride değilimdir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu yaşlarda sevgili işi de saçma bence.

CalyL0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Oğuzhan
Ateşle oynamışsınız geçmiş olsun bence bırakmanın bir yolunu bul iş büyürse çok büyük sıkıntı çıkarabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kızla Sanki Bırakmış Gibi yapın ama sallıyorum telegram indirin telefon'Dan app'i gizliye alın ordan konuşun fotoları felanda telefonda tutmayın onları ya gizle yada gönderince silin bana o yaşta nude'ler akın ediyordu :p siz acemilikten yakalanmışsınız.
1.nude akını galibi arex

Yavuz241

80+ Bronze
15 yaşında nude varsa Allah Rahmet Eylesin hocam. Sizde affedersiniz ama b*kunu çıkartmışsınız.

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Şunu okurken ben utandım. Yaş 15 ve arkadaşlar kudurdukları için birbirlerine nude atıyorlar bu ne ahlaksızlık ya aklım almıyor. Ne oldu kardeşim bi uçkurunuza sahip çıkamıyor musunuz? Ve böyle bir şeyi burada tartışmakta nedir. Benim size verebileceğim tek tavsiye birbirinizden uzak durun. Yaşınız çok küçük kendi kişisel gelişiminize odaklanın. Ve şunu da bilin ki siz birbirinizi sevmiyorsunuz en fazla hoşlanmış olabilirsiniz. Ben eğer o kızın annesi olsam ve o telefonu yakalasam ikinizin de başını çok büyük belaya sokardım ki 'AHLAK' kavramını bir daha küçümseyemeyin.
Geldi "AHLAK" bekçileri. Kimsenin ne "AHLAKSIZLIK" yaptığı seni ilgilendirmiyor. Çocukta zaten pişman ve burada bizden tavsiye istiyor ama sen de burada çocuğu yargılıyorsun. Asıl senin yorumunu okurken ben utandım resmen.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Harbi lan ben 18 yaşındayım sevgilim ile değil nude cinsel bir muhabbet bile açmadık napacaksınız çıplak fotoğrafı illa azdı iseniz google da vardır yani daha güzelleri.
Katılıyorum.
İlişkide cinsellik en son olacaklardan birisi bence
İlk gün cinselliğe girip sonrasını düşünmeden yaşamak saçma

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Sana şöyle söyleyeyim benim kızım 15 yaşında bir erkeğe nude atsa önce sevgilisini güzelce benzetirdim sonra da kızın telefonunu alır odasına kilitlerdim o anki sinirle. Yaptığınız şey saçmalığın daniskası. Daha 15 yaşındasınız bilader hayırdır? Bi reşit olup evlenseydiniz lan önce. Belki kız başkasıyla evlenicek ve o adam kızın ilki olmayacak. Düşünsene karının çıplak halini başkasıda biliyor.

Son düzenleme:

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eski playboylardan kim kaldı... :cool:

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Top Bottom